У Чернігові запустили онлайн-журнал про місто
У Чернігові запустили онлайн-журнал про місто

У Чернігові запустили онлайн-журнал про місто

Формат онлайн-журналу передбачає передусім менше новин, натомість буде розділ із колумністикою, відео власного виробництва та експертні огляди на економічну, військову, політичну, історичну і стоп-фейк тематики

У Чернігові медіагрупа запустила перший онлайн-журнал про місто Pechera.info. Про це йдеться у колонці шеф-редактора журналу Ярослава Сухомлина.

Чернігівська Медіа Група запустила проєкт Pechera.info — це видання про Чернігів, про людей, які в ньому живуть і намагаються зробити його краще, про події, які в ньому відбуваються.

За словами Сухомлина, формат онлайн-журналу передбачає передусім менше новин, натомість буде розділ із колумністикою, відео власного виробництва та експертні огляди на економічну, військову, політичну, історичну і стоп-фейк тематики.

«Ми будемо орієнтуватися на людей, яким замало простих, коротких новин із телеграму, які хочуть дізнатися більше і що відбувається насправді. Наш читач — це зріла і соціально активна людина», — пише Ярослав Сухомлин.

Він також розповів, що ядром аудиторії, для якої готуватимуть матеріали, будуть активні чернігівці 30-40 років. Водночас серед читачів редакція буде рада бачити людей будь-якого віку, статі й соціального положення.

Журнал вийшов за фінансової підтримки Європейського Фонду за Демократію (European Endowment for Democracy (EED).

Чернігівська Медіа Група — це регіональна компанія, що об'єднує друковані та електронні медіа, а також підприємства і проєкти, так чи інакше пов'язані з медіа. Основні види діяльності — радіо, преса та інтернет. На ринку України компанія працює з 1997 року.

До складу групи входять газети: «Чернігівські новини: сім днів», журнал «Boom!», сайти 0462.ua, slavutych.info, mynizhyn.com, mistosumy.com.

  • Читайте також: Родинна справа. Як донька головреда «Волинської газети» розвиває видання, поки батько служить у ЗСУ

Фото: pechera.info/Фейсбук 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader