Прем'єра іронічного детективу «Містер і місіс Малишки» відбудеться 21 жовтня на телеканалі «2+2»
Прем'єра іронічного детективу «Містер і місіс Малишки» відбудеться 21 жовтня на телеканалі «2+2»

Прем'єра іронічного детективу «Містер і місіс Малишки» відбудеться 21 жовтня на телеканалі «2+2»

Серіал розповідає історію незвичного подружжя Олександра та Марії. Ніжних, уважних та люблячих батьків вдома, проте непримиренних суперників, слідчого та адвокатки — за його межами.

У понеділок, 21 жовтня, о 20:15 на телеканалі «2+2» відбудеться прем'єра 16-серійного іронічного детективу «Містер і місіс Малишки». Про це повідомила пресслужба мовника.

Детективний серіал розповідає історію незвичного подружжя Олександра та Марії. Ніжних, уважних та люблячих батьків вдома, проте непримиренних суперників, слідчого та адвокатки — за його межами. Безкомпромісне професійне протистояння подружжя створює не лише багато комічних ситуацій, а й серйозних конфліктів

Подружню пару зіграли українські актори Валентин Томусяк і Вероніка Мішаєва-Яковлєва. Також у серіалі знімалися Даша Трегубова та її донька Поліна Громова, Дмитро Соловйов, Влад Писаренко, Анастасія Євтушенко та інші. 

Режисером-постановником серіалу став Дмитро Лактіонов.

«Це дуже цікава, захоплива історія, в якій поєднано детектив та комедію. Мене зачепив сценарій, з неочікуваними сюжетними поворотами та гумором, нестандартними героями. Попри те, що Марія та Олександр дали одне одному обіцянку більше не займатися небезпечними справами, не ризикувати життям хоча б заради доньки, вони продовжують постійно потрапляти в пригоди, опиняючись на межі життя та смерті. Ці двоє люблять складні загадки, мають нестандартний підхід до справ. Глядачеві буде цікаво спостерігати за ними», — прокоментував Лактіонов.

Стрічка виходитиме з понеділка по четвер о 20:15.

  • Читайте також: Дмитро Андріянов: «"Батя" — це серіал, яким я насправді пишаюся. Це саме те, що я хотів донести й показати»

Фото: телеканал «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
кинопроизводство
Источник материала
loader