На Рівненщині у прикордонній зоні підірвався мотоцикліст
На Рівненщині у прикордонній зоні підірвався мотоцикліст

На Рівненщині у прикордонній зоні підірвався мотоцикліст

На півночі Рівненської області підірвався мотоцикліст - рухаючись у прикордонній зоні, між селами Дроздинь та Переброди, чоловік проігнорував покажчики «Небезпечно - міни».

Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Мотоцикліст підірвався на півночі Рівненщини. Рухаючись у прикордонній зоні, між селами Дроздинь та Переброди, чоловік проігнорував покажчики «Небезпечно - міни», - написав Коваль.

Як зазначається, життю мотоцикліста наразі загрози немає. На місці події працюють представники відповідних служб, які з’ясовують усі обставини інциденту.

Начальник ОВА нагадав, що на кордоні діють режимні обмеження. Перебувати там можна лише після отримання відповідного дозволу від прикордонників.

«Це не жарти, а пряма загроза вашому життю», - наголосив начальник ОВА.

За його словами, Рівненська ОДА спільно з правоохоронцями і військовими постійно працюють над укріпленням кордону. Зокрема продовжують встановлювати міни. Тому подібні витівки - небезпечні. Він закликав бути відповідальними і обережними.

Як повідомляв Укрінформ, на півночі Рівненської області у прикордонній смузі на міні підірвався трактор, троє цивільних зазнали поранень.

На Рівненщині – 229 км кордону з Білоруссю, з них 90 км – непрохідні болота.

Теги по теме
война
Источник материала
loader