Холостячка чи у нових стосунках: де зараз і як живе Анна Трінчер після розлучення з Волошиним
Холостячка чи у нових стосунках: де зараз і як живе Анна Трінчер після розлучення з Волошиним

Холостячка чи у нових стосунках: де зараз і як живе Анна Трінчер після розлучення з Волошиним

Анна Трінчер народилась у 2001 році в Києві. Змалку співала у хорі, потім вчилась у музичній школі, а у дорослому віці розпочала сольну кар'єру. Як артистці вдалось стати популярною та чи ховає вона від публіки нове кохання, дізнавайтесь у матеріалі Show 24.

Співоча та акторська кар'єри

У підлітковому віці Анна боролась за право представляти Україну на різних співочих конкурсах. У 2015 році прийшла на "Голос країни. Діти" та стала учасницею другого сезону.

Анна Трінчер – "Let it be" – Голос. Діти: дивіться відео онлайн

Того ж року Анна вирушила на Дитячу "Нову Хвилю", де посіла п'яте місце. А от на Дитячому Євробаченні-2015 Трінчер виконувала пісню "Почни з себе" та змогла вибороти лиш одинадцяте місце.

Анна Трінчер – "Почни з себе": дивіться відео онлайн

У 2018 році виконавиця повертається на сцену дорослого "Голосу країни" та потрапляє у команду Джамали. Дівчина увійшла до трійки фіналісток, однак до суперфіналу так і не пройшла.

Анна Трінчер та Джамала – "Crazy in love" – фінал – Голос країни 8 сезон: дивіться відео онлайн

Попри те, що співоча кар'єра була метою Трінчер, вона також не полишала спроб стати успішною акторкою. У 2016 році пройшла акторські курси філії New York Film Academ у США, а пізніше знялась у головній ролі в одному з епізодів "Реальної містики".

Загалом фільмографія Анни налічує чимало робіт, які відкривають її з нової сторони.

  • "Школа" – роль Нати;
  • "Новорічний янгол" – роль дівчини-підлітка Ксенії;
  • "Київська зірка" – роль Лізи;
  • "Скажене весілля – 3" – роль циганки;
  • "Любов і блогери" – головна роль.

Нагадаємо, що співачка презентувала дві пісні "Школа" та "Love story", які лунали в однойменному серіалі. А трек "Школа" став настільки популярним, що його навіть виконували учні навчальних закладів по всій Україні.

Анна Трінчер – "Школа": дивіться відео онлайн

Можемо пригадати й інші популярні пісні зірки, які точно кожен наспівував собі під ніс: "Не залишай", "Метелики", "Ти робив мені каву", "Лише ти і я" та інші.

Особисте життя

На зніманнях телесеріалу "Школа" дівчина познайомилась з актором Богданом Осадчуком. Пізніше їхні стосунки переросли в романтичні, однак через два роки пара оголосила про розставання.

Анна Трінчер й Богдан ОсадчукАнна Трінчер й Богдан Осадчук / Фото з інстаграму Осадчука

Згодом Трінчер познайомилась із блогером Олександром Волошиним. 22 жовтня 2021 року бізнесмен зробив пропозицію коханій. Хлопець вручив Анні обручку від бренду Cartier, яка коштує 2500 доларів. У вересні 2022 року пара офіційно одружилась.

Анна Трінчер та Олександр Волошин одружилисьАнна Трінчер та Олександр Волошин одружились / Скриншот з відео

У 2023 році подружжя публічно повідомило, їхньому сімейному щастю прийшов кінець. Труднощі в їхніх стосунках почали виникати приблизно за пів року до цього. Ключовим фактором розриву стала боротьба Олександра з депресією в поєднанні з обсесивно-компульсивним розладом. Цей діагноз суттєво вплинув на їхній шлюб, адже Анна намагалася допомогти коханому, а він, напротивагу, почав віддалявся від неї, що робило боляче обом.

Розлучення ініціював Волошин, хоча Трінчер зізнавалась, що сама розуміла неминучість цієї справи.

Анна Трінчер і Олександр Волошин офіційно розлучаютьсяАнна Трінчер і Олександр Волошин офіційно розлучаються / Скриншот з інстаграм-сторіс

Журналісти запитували виконавицю, чи готова вона повернути стосунки з ексчоловіком, однак дівчина запевнила, що не дозволить колишнім повертатися в її життя.

На тлі останнього скандалу з Волошиним, який за допомогою системи "Шлях" виїхав за кордон і вирішив більше не повертатись, співачка розповіла, чи підтримує зв'язок з Олександром.

Виконавиця час від часу спілкується з колишньою свекрухою та іншими рідними ексчоловіка, адже в них збереглись теплі взаємини, а от з Волошиним вона зв'язок втратила.

Я, чесно кажучи, абсолютно втратила зв'язок із Сашею. Якось розійшлися наші шляхи, на жаль. Коли в нього сталася ця ситуація, мені траплялися нарізки в тіктоці, що я його не підтримала. Хоча я йому писала і навіть зателефонувала. Але відповіді не отримала, можливо, через якісь його власні внутрішні конфлікти зі мною. Я абсолютно нічого не знаю,
– розповіла Трінчер.

Зовсім недавно Анні почали приписувати роман зі співаком CHEEV. Влад та Анна презентували спільний трек, що базується на їхньому власному життєвому досвіді. Він занурює слухача у світ, де кохання стикається з тисячами випробувань. У відеороботі присутньо чимало романтичних сцен, які ще більше розпалили тему особистого життя зірки.

CHEEV та Анна Трінчер – "Не знаю": дивіться відео онлайн

Сама ж Трінчер поспішила спростувати ці здогадки.

Мені знову приписують новий роман. Я холостячка і насправді насолоджуюсь цим статусом, хоча, якби мені це сказали ще рік тому, я б ніколи не повірила, що прийду до такого погляду,
– зазначила виконавиця.

Де зараз і чим займається Анна Трінчер

Знаменитість продовжує працювати та розвиватись в Україні. Анна також заповнює блогерську нішу, адже активно розвиває сторінку в інстаграмі, розповідає про своє життя, ділиться творчими новинками та підіймає теми, які близькі до її душі.

Нещодавно співачка разом із Тімуром Мірошниченком були ведучими Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2024.

Анна Трінчер й Тімур Мірошниченко Анна Трінчер й Тімур Мірошниченко / Фото Анастасії Мантач для "Суспільного"

Цього року зірка вперше зізналась, що у 18 років купила першу квартиру у центрі Києва в елітному житловому комплексі.

У 18 років я купила собі квартиру в центрі Києва в дорогому класному ЖК. Бувши блогером, я ні слова про це не сказала, бо я фоново постійно думала, що вони не повірять, що це я заробила, а там не було ні копійки маминих грошей,
– заявила співачка.

Трінчер розповідала, що зараз насолоджується самотністю, розвивається, освоює нові духовні практики та впевнена, що попереду на неї чекає дещо більше.

Источник материала
loader