Як скасування "Рамштайну" вплине на бойові дії в Україні
Як скасування "Рамштайну" вплине на бойові дії в Україні

Як скасування "Рамштайну" вплине на бойові дії в Україні

Військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан розповів 24 Каналу, що навряд чи перенесення "Рамштайну" матиме негативні значення. Зокрема це стосується і ситуації на полі бою.

Чи будуть зміни на фронті

Позитивних подій також не варто чекати, адже рішення, які потрібні Україні, досі не ухвалені. За словами Світана, для того, щоб не розчаровуватися у "Рамштайні" не потрібно ним зачаровуватись. Бо всі так його чекали, що зараз його навіть не проводять.

Тут винятково політична кон'юнктура. Вона утворилася у зв'язку певними уподобаннями з боку США. Наразі демократи, до яких належить Джо Байден, мають інші напрямки, на яких варто зосередитись. Напередодні виборів важливо себе проявити,
– зауважив Роман Світан.

Ймовірно, політтехнологи кандидатки від демократів Камали Гарріс рекомендували Байдену не розхитуватися ситуацію з Росією, не порушувати ці питання і перенести "Рамштайн" на час після виборів.

Це лише політичні обставини. Розчаровуватися не варто, бо ми цього очікували. Техніка, боєприпаси, які були погоджені, все одно постачають на фронт,
– підсумував військовий експерт.

Нагадаємо, що у Пентагоні заявили, що засідання перенесли на невизначений час. Робота у групах продовжується, щоб надати Україні всі необхідні можливості на полі бою.

Источник материала
loader
loader