Alpine показала у Парижі купе за 330 тисяч євро
Alpine показала у Парижі купе за 330 тисяч євро

Alpine показала у Парижі купе за 330 тисяч євро

На Паризькому автошоу компанія Alpine презентувала найпотужнішу та найексклюзивнішу версію купе A110. Новинка отримала форсований мотор, багату комплектацію та значний “цінник”.

Поки ера електромобілів ще не настала, французька компанія Alpine підготувала для заможних “петролхедів” з-поміж своїх шанувальників особливу версію A110 R Ultime. Усього 110 щасливчиків зможуть стати володарями цього ексклюзивного спорткара.

Alpine показала у Парижі купе за 330 тисяч євро - Фото 1

Новинка побудована на основі версії A110 R, що дебютував два роки тому. Головною відмінністю стала форсована 2-літрова “четвірка” з турбонаддувом, яка має у своєму арсеналі 257 кВт/350 к.с. потужності та 420 Нм крутного моменту. Порівняно з A110 R надбавка склала 37 кВт/50 к.с. та 80 Нм.

Alpine показала у Парижі купе за 330 тисяч євро - Фото 2

Крім того, версія Ultime також отримала нову коробку передач, розраховану на передачу більшого моменту, титановий вихлоп Akrapovic, ефективніші гальма з двокомпонентними дисками AP Racing, а також власні налаштування шасі з регульованими амортизаторами Ohlins. За даними виробника, розгін від 0 до 100 км/год із системою Launch Control у новинки займає 3,8 секунди (-0,1 с).

Alpine показала у Парижі купе за 330 тисяч євро - Фото 3

Змінена аеродинаміка не тільки ефектно виглядає, але й забезпечує до 160 кг додаткової притискної сили на максимальній швидкості у порівнянні з A110 R. Також A110 R Ultime отримал новий комплект кованих дисків розміром 18 дюймів спереду і 19 дюймів – ззаду, взутих у швидкісні Cup.

Alpine показала у Парижі купе за 330 тисяч євро - Фото 4

Ще однією відмінністю A110 R Ultime є найвищий рівень персоналізації у специфікаціях Atelier та Atelier Sur-Mesure. Atelier пропонує 27 варіантів кольору для екстер’єру та чотири відтінки алькантари для інтер’єру поряд з іншими індивідуальними деталями. Atelier Sur-Mesure додає ще 9 відтінків алькантари та 10 відтінків шкіри з трьома техніками обробки (вишивка, тиснення та плетіння).

Alpine показала у Парижі купе за 330 тисяч євро - Фото 5

Alpine A110 R Ultime оцінили у 265 тисяч євро, що більш ніж удвічі перевищує ціну A110 R, за яку просять 105 тисяч. Для покупців, які хочуть максимальної персоналізації, компанія підготувала лімітовану версію La Bleue. Таких купе буде зібрано лише 15 екземплярів. Вони відрізнятимуться особливим градієнтним забарвленням та ексклюзивним шкіряним оздобленням салону. За можливість мати такий спорткар доведеться викласти не менше 330 тисяч євро.

Источник материала
loader
loader