Знову в тренді: 4 ретро-імені, які повертаються в моду
Знову в тренді: 4 ретро-імені, які повертаються в моду

Знову в тренді: 4 ретро-імені, які повертаються в моду

Дорослі згадують свою молодість, тому хочуть відродити старі традиції. LifeStyle24 розповість про ретро-імена, які повертаються в моду. Цей матеріал знадобиться майбутнім батькам синів і доньок.

Ретро-імена, які повертаються в моду

Аманда

Це ім'я походить з латинської мови та означає "кохана" або "гідна любові". Водночас воно може трактуватися як "та, що заслуговує на кохання". У сучасному світі так називають добрих дівчат, які готові запропонувати свою допомогу. Представниці цього імені відзначаються сильним характером, тому можуть постояти за себе й за своїх рідних.

Сара

Це ім'я давньоєврейського походження, яке означає "володарка", "владна", "родоначальниця" або "мати багатьох дітей". Його власниці мають добре серце, тому до них часто звертаються за допомогою та підтримкою. Завдяки своїй креативності та творчій натурі Сари завжди оточені увагою та великою кількістю людей. Водночас такі жінки борються за справедливість, тому готові відстояти власну думку.

Ретро імена, які повертаються в моду
Ретро-імена, які повертаються в моду / Фото Freepik

Джек

Таке ім'я має кілька версій походження: перша – з англійської мови, де перекладається як "Бог милостивий", друга – від французького варіанту Жак. Так називають витривалих чоловіків, які можуть легко справлятися з будь-якими труднощами й негараздами. Вони дуже відповідальні та цілеспрямовані, тому завжди досягають бажаного. Цих чоловіків поважають і цінують у колективі, а їх старання високо оцінюють.

Джон

Ім'я Джон походить від давньоєврейського імені Йоханаан та означає "Бог (Яхве) милостивий". До того ж воно має давньогрецьке й латинське коріння. Власники цього імені вміють працювати в команді та можуть стати душею компанії. Такі чоловіки – цікаві співрозмовники, які захоплюють усіх навколо розповідями про історію та творчість.

Які стародавні українські імена повертаються в моду

Анастасія

Цеім'я походить з давньогрецької мови та означає "воскресіння". Анастасії – працелюбні й вольові дівчата, які завжди будуть відстоювати свою думку до кінця.

Ярослава

Ім'я Ярослава має давньоруське походження й трактується як "та, що має могутню славу". Власниці цього імені відзначаються гострим розумом й оптимізмом, тому вони легко дарують позитив своїм рідним і близьким.

Софія

Це ім'я походить з Давньої Греції та означає "мудрість". У сучасному світі так називають наполегливих дівчат, які завжди з легкістю розв'язують навіть найскладніші проблеми.

Дарина

Ім'я Дарина має старослов'янське походження й перекладається як "дарована Богом". У минулому так називали яскравих лідерок, за якими йшли люди.

Віра

Це ім'я має також старослов'янське походження та означає "віра". Віри – творчі особистості, які можуть створювати прекрасне своїми руками.

Источник материала
loader
loader