Змінив образ і підігрів чутки про розставання з росіянкою: як зараз живе співак Alekseev
Змінив образ і підігрів чутки про розставання з росіянкою: як зараз живе співак Alekseev

Змінив образ і підігрів чутки про розставання з росіянкою: як зараз живе співак Alekseev

Справжнє ім'я виконавця – Микита Алєксєєв. Чоловік родом із Києва та з самого дитинства надихався творчістю відомих музикантів, серед яких: Джастін Тімберлейк, гурт Queen, Майкл Джексон та інші. У матеріалі Show 24 розповідаємо, що відомо про творчий шлях співака, чому йому приписують стосунки із Дашею Кубік і чому наважився на зміну образу.

Шлях до популярності

Попри те, що Микита активно займався вокалом, хлопець також грав у великий теніс, а вищу освіту здобув за спеціальністю "маркетинг". Але зовсім скоро зрозумів, що перебуває не на своєму місці, тому вирішив повернутись до музики.

Перша слава прийшла до артиста завдяки участі в четвертому сезоні співочого проєкту "Голос країни". Хлопець був підопічним зрадниці Ані Лорак, однак до фіналу потрапити так і не зміг.

Микита Алексєєв "Let's get it started" – Голос Країни: дивіться відео онлайн

Першим хітом Alekseeva стала пісня з репертуару Ірини Білик "А я пливу", яку співак записав у власному аранжуванні. Сама виконавиця залишилась задоволеною від виконання. Станом на сьогодні на ютубі відеоробота набрала понад сім мільйонів переглядів.

ALEKSEEV – "А я пливу": дивіться відео онлайн

У 2015 році співак випускає ще один хіт, але вже російською мовою – "Пьяное солнце". Відомий режисер Алан Бадоєв займався зйомкою цієї відеороботи. Тандем вийшов настільки успішним, що відео має понад 79 мільйонів переглядів. До слова, у країні-агресорці пісня отримала нагороду, як "Найкраща композиція року".

ALEKSEEV – "Пьяное солнце": дивіться відео онлайн

В Україні Алексєєв отримав національну премію YUNA у категорії "Відкриття року", а трек став першою російськомовною композицією, яка увійшла до рейтингу ТОП-100 Shazam.

Згодом співак вирішив знову звернутись до творчості Ірини Білик і привітав співачку з днем народження, виконавши пісню "ОМА".

ALEKSEEV – "OMA": дивіться відео онлайн

Наступні творчі прориви були не менш успішними за попередні. Можемо пригадати такі пісні: "Снов Осколки", "Океанами стали", "Чувствую душой" тощо.

У кар'єрі артиста є цікавий факт, який пов'язаний з участю в пісенному шоу Євробачення-2018. Спочатку Alekseev подав заявку на участь від України, а згодом відкликав її та подався до Білорусі. Він заявив, що одночасно відчуває себе й білоруським артистом, адже дуже часто виступає на теренах цієї країни.

Пізніше співак навіть був на межі дискваліфікації, бо його пісня Forever була випущена задовго до відбору. Але журі вирішили не акцентувати на цьому уваги та відправили артиста представляти Білорусь на конкурсі. Однак хлопцю так і не вдалось пройти до фіналу.

ALEKSEEV – FOREVER: дивіться відео онлайн

До слова, співак також часто гастролював у Росії, однак після початку повномасштабного вторгнення відмовився від співпраці з агресором. Тоді ж Alekseev заявив, що в сучасних реаліях його хіти набули нових сенсів, тому старі пісні він продовжуватиме виконувати російською мовою, але й україномовні треки не змусять на себе чекати.

Особисте життя

У 2019 році Alekseev підтвердив чутки про роман з ексучасницею "ВІА Гри" Уляною Синецькою. Пара декілька років разом проживає у Києві та навіть завела собаку – французького бульдога Нео.

У 2021 році чоловік розповідав, що не проти створити з Уляною сім'ю та стати батьком. На початку повномасштабного вторгнення кохана співака була за кордоном. Він заборонив їй повертатись до Києва, щоб не наражати дівчину на зайву небезпеку.

Однак, коли Уляна повернулась до України, то виникли деякі труднощі, адже за громадянством вона росіянка. І для того, щоб обраниця заїхала в країну, чоловіку довелось поставити її на облік у Службу Безпеки України.

Сьогодні фани підозрюють, що стосунки обох артистів могли дати серйозну тріщину, хоча офіційної інформації про розрив не було.

Однак останніми місяцями співака помічають у компанії відомої блогерки Даші Кубік. Якось їх побачили у столичному торговому центрі, де вони тримались за руку, а навесні помітили за прогулянкою в Одесі.

Микита Алексєєв і Даша Кубік Микита Алексєєв і Даша Кубік / Скриншот з відео

А в нещодавньому випуску "Левів на джипі", де Микита був запрошеним гостем, артист подякував гумористу Роману Щербану за те, що він заступився за Дашу в одному з попередніх шоу, де гість жартома ображав її зовнішність.

Чим сьогодні займається Alekseev

Артист перебуває в Україні та продовжує давати концерти. Багато своїх хітів Alekseev переспівав українською мовою. Він бере активну участь у благодійних заходах, які спрямовані на підтримку ЗСУ та онкохворих дітей.

ALEKSEEV – "П'яне сонце": дивитись відео онлайн

Нещодавно виконавець постав перед фанатами у новому образі – тепер Alekseev блондин. Частина шанувальників не підтримала такі зміни, сказавши, що співак тепер схожий на Макса Барських, а іншій сподобався цей експеримент. Співак випустив новий трек і кліп під назвою "Наодинці танці", де є потужний меседж, спрямований до молодих жінок, заохочуючи їх зберігати доброту та емпатію навіть у складних обставинах.

ALEKSEEV – "Наодинці танці": дивіться відео онлайн

У програмі "Міністерство прем'єр" на M1 music артист поділився, що зміни у творчості та його іміджі пов'язані з його теперішнім станом, а також прочинив залаштунки особистого життя.

Знаєте, плинність нашого життя вона нескінченна та постійно щось змінюється. Так сталося, що я находжуся на тому етапі, коли дуже багато різних змін в моїй особистій долі. Не знаю, як все буде далі,
– сказав музикант.

Наразі можна лиш здогадуватись, що коїться у душі артиста, можливо, зовсім скоро він сам розкриє всі карти.

Источник материала
loader
loader