Жителя Ізмаїльського району затримали за викрадення колишньої співмешканки
Жителя Ізмаїльського району затримали за викрадення колишньої співмешканки

Жителя Ізмаїльського району затримали за викрадення колишньої співмешканки

Жителя Ізмаїльського району затримали за викрадення колишньої співмешканки - Фото 1

Чоловік вдарив і зв’язав жінку у неї вдома, вивіз в інший населений пункт та зачинив у будинку знайомого. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Кілька днів тому в поліцію подзвонила жінка і повідомила, що її сусідку колишній цивільний чоловік заштовхав у багажне відділення автівки і повіз у невідомому напрямку. Вжитими заходами правоохоронці розшукали спочатку зловмисника. Він заперечив, що причетний до зникнення колишньої співмешканки. Втім, за годину правоохоронці встановили й місце утримання ним жінки та визволили її. Вона була зачинена у будинку знайомого правопорушника в одному з сусідніх населених пунктів, куди останній привіз її силоміць, вдаривши та зв’язавши.

Причиною скоєного стало небажання жінки спільно проживати з колишнім.

У якості речових доказів слідчі вилучили липку стрічку та мотузку, якими чоловік зв’язував потерпілу, й автомобіль на якому вивозив її з дому.

Як встановили поліцейські, фігурант вже потрапляв в поле зору правоохоронців та має судимість за оборудки з наркотиками. Нині слідчі повідомили йому про підозру у незаконному позбавленні волі та викраденні людини людини, що супроводжувалося заподіянням їй фізичних страждань.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

В рамках провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України, призначено низку судових експертиз. Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Ізмаїльська окружна прокуратура.

Правопорушнику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини

Tweet
Источник материала
loader
loader