У Полтаві біля воріт будинку знайшли розтяжку з гранатою
У Полтаві біля воріт будинку знайшли розтяжку з гранатою

У Полтаві біля воріт будинку знайшли розтяжку з гранатою

У Полтаві господарі домоволодіння на території Шевченківського району міста знайшли біля воріт розтяжку з гранатою.

Про це повідомило ГУНП у Полтавській області, передає Укрінформ.

«Розтяжку з гранатою біля воріт виявили господарі домоволодіння. Поліцейські небезпечний предмет знешкодили. На щастя, ніхто не постраждав», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до Полтавського райуправління поліції 11 жовтня близько 8:00 надійшла інформація від місцевих жителів, що поблизу одного із подвір’їв на території Шевченківського району міста вони знайшли гранату.

У Полтаві біля воріт будинку знайшли розтяжку з гранатою - Фото 1

Працівники вибухотехнічної служби з дотриманням заходів безпеки розтяжку знешкодили. Правоохоронцінебезпечний предмет вилучили та направили на експертизу. Наразі встановлюють особу, причетну до злочину.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, у Лубнах Полтавської області внаслідок вибуху гранати три людини зазнали поранення, одна - загинула.

Фото: Нацполіція

Теги по теме
полиция Полтава
Источник материала
loader
loader