Суспільне транслюватиме матч «Україна — Чехія» в рамках групового етапу Ліги націй
Суспільне транслюватиме матч «Україна — Чехія» в рамках групового етапу Ліги націй

Суспільне транслюватиме матч «Україна — Чехія» в рамках групового етапу Ліги націй

14 жовтня о 21:45 на місцевих телеканалах Суспільного у цифровому етері Т2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT) розпочнеться трансляція номінально домашнього матчу України проти Чехії в рамках четвертого туру групового етапу Ліги націй.

Футбольний поєдинок відбудеться на стадіоні «Тарчинський Арена» у польському Вроцлаві.

Про це повідомляє медіасервіс Megogo, який є офіційним мовником Ліги націй і транслюватиме матч на OTT-платформі й телеканалі «Megogo Спорт», який мовить у цифровій етерній мережі Т2 та в кабельних мережах. Суспільне мовлення як партнер Megogo покаже поєдинок в ефірі.

Гру також транслюватиме радіо «Промінь». Коментаторами  будуть Вадим Корженко і Вадим Власенко. О 21:00 розпочнеться передматчева студія з ведучим Костянтином Дульцевим.

Матч «Україна — Чехія» на Megogo коментуватимуть Віталій Волочай і Роберто Моралес. За годину до гри розпочнеться передматчева студія, яка продовжиться в перерві та після завершення гри. Її можна подивитись і на телеканалі «Megogo Спорт». Ведучими будуть Олександра Кучеренко та Володимир Кобельков, а їхніми гостями — ексгравці збірної України Олександр Головко і Сергій Нагорняк.

Трансляція на Megogo — у підрозділі «Футбол» в розділі «Спорт», на каналі «Megogo Футбол Перший», а також на окремому попап-каналі в розділі «Телебачення», що з’явиться на сервісі в день події. На медіасервісі Megogo гру можна подивитися з перекладом жестовою мовою.

На «Megogo Спорт» і місцевих каналах Суспільного мовлення на матчі працюватимуть коментатори Megogo Віталій Кравченко і Вадим Шевякін.

Фото: Megogo

Читайте також
Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй
Олексій Мандзій, «Суспільне Спорт»: Показники на Олімпіаді довели, що наш шлях у просуванні спортивного контенту правильний
На ютуб-каналі для підлітків «Колайдер» виходить спортивний блог про Олімпіаду
Найпопулярніші тексти року про Суспільне на «Детекторі медіа»: «Євробачення», радіодиктант і спорт
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Источник материала
loader