Німеччина — Нідерланди. Напередодні
Німеччина — Нідерланди. Напередодні

Німеччина — Нідерланди. Напередодні

Збірні Німеччини та Нідерландів продовжать свій шлях у четвертому сезоні Ліги Націй УЄФА очною зустріччю у Мюнхені.


Німеччина — Нідерланди

Понеділок, 14 жовтня, 21:45. Альянц Арена (Мюнхен, Німеччина). Арбітр — Славко Вінчич (Словенія). Пряма трансляція на MEGOGO


У квартеті під номером 3 дивізіону A наразі жодних несподіванок не спостерігається. Німеччина очолює групу, ідучи при цьому без поразок, позаду неї розташувались Нідерланди теж без поразок, але з двома нічиїми, Угорщина позначає боротьбу без перемог, а Боснія і Герцеговина замикає перегони з трохи гіршим за попередників результатом. Загалом, усе, як і передбачалось одразу після оголошення результатів жеребкування.

Однак у колективу Рональда Кумана ще є шанс зробити листопадову частину групового етапу не позбавленою сенсу для себе. Для цього потрібно обіграти прямих конкурентів у Мюнхені, що наразі видається дійсно великим здобутком, але подібне в історії цієї пари вже траплялось. Щоправда, останній такий матч відбувався в Гамбурзі в 2019 році (4:2), тож фактично був для "ораньє" "домашнім". Цього разу помаранчевій хвилині доведеться пробивати все ж таки значно триваліший виїзд.

Німеччина — Нідерланди. Напередодні - Фото 1

У домашній частині двоматчевої дуелі Нідерланди зіграли внічию проти Німеччини (2:2), і це був єдиний випадок, коли команда Юліана Нагельсманна втрачала очки в цьому циклі. Але жовтень команда Кумана розпочала з нічиєї проти Угорщини на виїзді (1:1), тож перед черговим гостьовим матчем питань до неї назбиралось чимало.

Господарі ж цьогорічного чемпіонату Європи стартували з розгрому угорців (5:0), і навіть після нічиєї в Амстердамі ніхто й гадки не мав розпочати розмови про проблеми з відсутністю в складі Тоні Крооса чи Мануеля Ноєра. Хоча, щодо останнього, то травма Марка-Андре тер Штегена залишила відкритим вікно можливостей для того-таки Александера Нюбеля, але, як і в на клубному рівні, користуватись ним той особливо не квапиться. Можливо, Нагельсманн цього разу навіть Оліверу Бауманну дасть можливість себе показати, або ж залишить за голкіпером Гоффенгайма листопадовий цикл.

Німеччина — Нідерланди. Напередодні - Фото 2

Перед цим матчем очевидно лише одне — жодна з команд, як такого, кадрового голоду не відчуває взагалі. Якщо Куман може дозволити собі залишати в нічийній грі проти Угорщини таких виконавців, як Джеремі Фрімпонг чи Ян Матсен та лаві для запасних, то в Нагельсманна відпочивають Александар Павлович та Ніко Шлоттербек, і ніхто особливо з цього приводу не переймається. Однак зміна поколінь, очевидно, у самому розпалі, і хто його знає, де ці команди опиняться за її підсумком.


Орієнтовні склади

Німеччина: Нюбель — Кімміх, Рюдігер, Та, Міттельштедт — Андріх, Павлович, Гросс — Вірц, Ундав, Гнабрі.

Нідерланди: Вербрюгген — Думфріс, де Врей, де Лігт, ван де Вен — Гравенберх, Рейндерс, Тімбер — Сімонс, Зіркзе, Гакпо.


Серії команд

Німеччина — Нідерланди. Напередодні - Фото 3

Німеччина — Нідерланди. Напередодні - Фото 4

 


Попередні зустрічі

Німеччина — Нідерланди. Напередодні - Фото 5

footballпрогноз 3:1
Источник материала
loader
loader