На тлі секс-скандалу з Diddy: члени сім'ї Джастіна Бібера переживають за співака
На тлі секс-скандалу з Diddy: члени сім'ї Джастіна Бібера переживають за співака

На тлі секс-скандалу з Diddy: члени сім'ї Джастіна Бібера переживають за співака

У них навіть є занепокоєння щодо характеру їхньої взаємодії. Про це виданню Page Six повідомила людина з команди артиста.

За словами інсайдера, Джастін Бібер "був залучений до якоїсь дурної справи".

Він був підлітком. Він був найбільшою попзіркою у світі. Всі за нього переживали, і ми не знали, чи виживе він. Люди користувалися всім, що він робив. Члени сім'ї переймаються за Джастіна. Незрозуміло, чи скористався б P. Diddy Джастіном того часу, коли б його родина була поруч, а його менеджер Скутер Браун справді піклувався про нього,
– розповіло джерело з оточення співака.

Зауважимо, раніше інсайдери розповідали, що Бібер перебуває у важкому моральному стані на тлі скандалу з P. Diddy. Водночас співак намагається зосередитися на своїй родині, адже у серпні у Джастіна та його дружини Хейлі народився син Джек.

Що відомо про справу P. Diddy

  • У березні 2024 року правоохоронні органи провели обшуки в помешканнях репера та продюсера. Це розслідування пов'язане з судовим процесом, ініційованим його колишньою дівчиною Кессі Вентурою, яка звинуватила Комбса в домашньому насильстві.
  • Як повідомляється, під час обшуків правоохоронці виявили кілька сумнівних предметів, у тому числі заборонені речовини, вогнепальну зброю і пляшки з дитячим маслом.
  • 16 вересня 2024 року Шона заарештували в США, і тепер йому висунуто низку серйозних звинувачень, зокрема в сексуальному насильстві, торгівлі людьми та рекеті. Після арешту його помістили під варту в слідчий ізолятор у Брукліні.
  • Суддя призначив федеральний судовий процес над продюсером на 5 травня 2025 року. Якщо його визнають винним, Комбсу загрожує тюремне ув'язнення на термін від 15 років до довічного.
Источник материала
loader
loader