На кінофестивалі «Молодість» відбудеться прем’єра фільму «Медовий місяць» Жанни Озірної
На кінофестивалі «Молодість» відбудеться прем’єра фільму «Медовий місяць» Жанни Озірної

На кінофестивалі «Молодість» відбудеться прем’єра фільму «Медовий місяць» Жанни Озірної

Стрічка «Медовий місяць» створена за підтримки La Biennale Di Venezia і повністю знімалась в Україні, у Києві на початку 2024 року

Психологічну драму Жанни Озірної «Медовий місяць» в Україні першими побачать глядачі 53-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість». Про це повідомляє пресслужба кінокомпанії Toy Cinema.

Національна прем'єра стрічки відбудеться в межах Міжнародного конкурсу, до якого увійшло 10 робіт з усього світу. 

«Медовий місяць» — дебютний повнометражний фільм української режисерки Жанни Озірної, світова прем’єра якого відбулась на Венеційському кінофестивалі.

«Роман Луцький та Ірина Нірша зіграли пару 30-річних закоханих Тараса й Олі. Вони щойно придбали квартиру в передмісті та проводять першу ніч в ній, доки їх не будять вибухи за вікном. Почалось повномасштабне вторгнення і подружжя опиняється у пастці без електрики, води та мобільного зв’язку. Впродовж наступних днів Тарас і Оля опиняться в чорній безодні інтимності під час смертельної загрози», — повідомляє пресслужба. 

Стрічка «Медовий місяць» створена за підтримки La Biennale Di Venezia і повністю знімалась в Україні, у Києві на початку 2024 року.

Права на показ фільму у світі вже придбала лондонська міжнародна сейлз-компанія REASON8 Films. Вихід у національний прокат заплановано на 2025 рік.

Головою журі міжнародного конкурсу кінофестивалю «Молодість» стане іранський незалежний кінорежисер, сценарист і продюсер Мохаммад Расулоф. 

Фото ілюстративне: Держкіно

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
фильм украинское кино
Источник материала
loader