Бабій і маніпулятор: мережа не вщухає з обговоренням коханого Лесі Нікітюк, який служить в ЗСУ
Бабій і маніпулятор: мережа не вщухає з обговоренням коханого Лесі Нікітюк, який служить в ЗСУ

Бабій і маніпулятор: мережа не вщухає з обговоренням коханого Лесі Нікітюк, який служить в ЗСУ

Телеведуча спершу підігріла інтерес аудиторії, публікуючи світлини з коханим, а згодом розсекретила його особистість. Водночас після цього в мережі з'явилося чимало інформації про те, що бойфренд Лесі Нікітюк – бабій, маніпулятор, нарцис та багато інших неприємних подробиць. Show 24 зібрав детальну інформацію про ці спекуляції.

Як Леся Нікітюк оголосила про стосунки

Телеведуча декілька днів поспіль ділилася у своєму інстаграмі романтичними фото із загадковим чоловіком, натякаючи на новий роман. Після кількох днів інтриг Нікітюк заявила, що "хтось увірвався в її життя". ЗМІ швидко вдалося розкрити особу бойфренда знаменитості, відтак вона підтвердила свої стосунки з 28-річним військовослужбовцем Дмитром Бабчуком.

Що відомо про нового бойфренда Нікітюк

Дмитро розпочав свою військову кар'єру у 2016 році у віці 20 років. За цей час він служив у кількох елітних військових підрозділах, зокрема в морській піхоті та Силах спеціальних операцій. Окрім військових досягнень, Бабчук також має статус кандидата в майстри спорту з боксу.

Чому Дмитра Бабчука вважають бабієм

Після заяви Лесі Нікітюк про стосунки з Дмитром Бабчуком соціальні мережі наповнилися коментарями користувачів, які стверджують, що раніше спілкувалися та мали особисті зустрічі з бойфрендом телеведучої.

Крім того, в Instagram створили акаунт під ніком @karamelkammmv, який поширює негативну інформацію про Бабчука. В актуальних історіях зібрано чимало брудних фактів про Дмитра, які нібито пишуть реальні дівчата та чоловіки, які з ним знайомі. Так, є інформація про те, що військовий "шукав собі багату жінку", не хотів серйозних стосунків, закликав дівчат робити аборти, просив гроші та багато іншого.

Негативна інформація про Дмитра Бабчука / Скриншоти з інстаграм-сторіс

Важливо підкреслити, що ці звинувачення не мають суттєвих доказів і ґрунтуються переважно на неперевірених скриншотах з листувань, правдивість яких неможливо підтвердити.

Редакція Show24 звернулася до Дмитра Бабчука та Лесі Нікітюк за коментарями, але на момент публікації відповіді не отримала.

Источник материала
loader
loader