Аліна Гросу поцілувалася з відомим російським актором, з яким їй приписують стосунки
Аліна Гросу поцілувалася з відомим російським актором, з яким їй приписують стосунки

Аліна Гросу поцілувалася з відомим російським актором, з яким їй приписують стосунки

Артистка не спростовувала та не підтверджувала цю інформацію. Однак тепер Полянський знявся в кліпі Гросу на її новий трек, який знаменитість опублікувала на ютуб-каналі. У відео пара пристрасно танцювала, обіймалася та цілувалася.

Так, Аліна Гросу переклала свій популярний російськомовний трек "Грязные танцы" українською, який тепер має назву "Брудні танці". Новий реліз супроводжується оновленим кліпом. Відео демонструє хімію між головною парою, де роль чоловіка виконав російський актор Роман Полянський, а жінки – Аліна Гросу. Їхні пристрасні танці, обійми та поцілунки створили особливу атмосферу. У такий спосіб співачка підтвердила чутки про те, що її партнером є росіянин.

Крім того, новими романтичними відео артистка поділилася у своєму інстаграмі. Що цікаво, там обличчя чоловіка Аліна продовжує приховувати, але в одному з роликів поцілувалася з ним.

Що відомо про нові стосунки Аліни Гросу

  • У лютому співачка почала натякати на свій другий шлюб, ділячись з шанувальниками романтичними відео та фотографіями з чоловіком, особистість якого приховувала.
  • У квітні Аліна офіційно підтвердила свій шлюб, хоча й продовжує тримати особистість чоловіка в таємниці. Вона повідомила, що коханий працює в кіноіндустрії, підживлюючи припущення, що він може бути російським актором Романом Полянським.
  • Пара одружилася в Лас-Вегасі, в оточенні найближчих друзів і сім'ї, біля океану.
  • Нещодавно Гросу висловила бажання стати матір'ю. Як виявилося, вони з коханим вже обговорюють можливість розширення сім'ї.
Источник материала
loader