Відома українська співачка вийшла заміж: перші кадри з весілля
Відома українська співачка вийшла заміж: перші кадри з весілля

Відома українська співачка вийшла заміж: перші кадри з весілля

Перші кадри з весілля співачка показала у своєму інстаграмі. Що цікаво, на світлинах вперше можна помітити коханого артистки.

Так, на весіллі наречена з'явилася у класичній білій сукні з мереживом. До свого образу вона додала фату й букет з жовтцю. Тим часом її обранець був одягнений в елегантний чорний костюм.

Інесса Грицаєнко вийшла заміж / Скриншоти з інстаграм-сторіс

Пара відсвяткувала одруження в заміському комплексі неподалік від столиці, а церемонія відбулася просто неба.

Молодята вирішили зібратись у невеликому колі, запросивши на свято лише найближчих друзів та родичів.

Варто зазначити, що серед запрошених гостей було кілька знаменитостей, в тому числі лідер гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, співак Сергій Танчинець, та його дівчина Юліана.


Сергій Танчинець на весіллі Інесси Грицаєнко / Скриншот з інстаграм-сторіс

Що відомо про Інессу Грицаєнко

  • Музична кар'єра артистки розпочалася з участі у кількох популярних телевізійних конкурсах. Зокрема, у 2013 році вона дійшла до фіналу пісенного конкурсу Євробачення. Після цього продемонструвала свій талант на двох відомих шоу, взявши участь у п'ятому сезоні "Х-фактора", а згодом у дванадцятому сезоні "Голосу країни". Попри те, що Інесса не перемогла в цих конкурсах, вона продовжувала відточувати свою майстерність і просувати свою музичну кар'єру.
  • Згодом виконавиця об'єднала зусилля з саксофоністкою Alina Sax, утворивши дует SESTRA. Їхній творчий тандем породив кілька хітів, серед яких "П'яна", "У мирному Києві", "Зоряне".
  • Крім того, дует отримав дозвіл на створення україномовної версії відомого хіта Тіни Кароль "Життя триває".
Источник материала
loader
loader