ЗСУ знищили штурмовиків РФ, які причетні до вбивства полонених
ЗСУ знищили штурмовиків РФ, які причетні до вбивства полонених

ЗСУ знищили штурмовиків РФ, які причетні до вбивства полонених


Йдеться про 155 бригаду морської піхоти тихоокеанського флоту РФ, яка раніше записала відео з відрізаною головою вбитого українського воїна.

У Курській області РФ українські бійці з 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади знищили штурмову групу з бригади РФ, яка причетна до розстрілів українських полонених. Про це увечері у неділю, 13 жовтня,  повідомили Десантно-штурмові війська ЗСУ.

Там зазначили, що військові з 155 бригади морської піхоти тихоокеанського флоту особливо люблять хизуватися своїми знущаннями з полонених, а також розстрілами тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон.

“Зустрівшись в бою з українськими десантниками, вони були усі знищені. Така ж доля чекатиме й інших військових з цієї бригади”, – йдеться у повідомленні.

У ДШВ також опублікували відео, на якому видно знищену штурмову групу росіян 155 бригади морської піхоти тихоокеанського флоту. 

Нагадаємо, у російських пабліках 16 серпня з’явилося відео, на якому росіяни показують відрізану голову вбитого українського воїна. Його зняли бійці підрозділу 155 окремої гвардійської бригади морської піхоти ЗС РФ, який перебуває в Курській області. 

Також повідомлялося що росіяни розстріляли дев’ятьох українських військових на Курщині в четвер, 10 жовтня.



Источник материала
loader
loader