Експерти рекомендують ретельно оглянути смартфон перед покупкою
Експерти рекомендують ретельно оглянути смартфон перед покупкою

Експерти рекомендують ретельно оглянути смартфон перед покупкою

Купівля вживаної техніки — чудовий спосіб заощадити, але потребує уважності. За порадою експертів, перед покупкою потрібно ретельно оглянути пристрій.

Що ще відомо

Важливо переконатися, що пристрій працює справно. Необхідно протестувати камеру, динаміки, мікрофон, екран, Bluetooth (для смартфонів) або клавіатуру, тачпад, роз’єми, оперативну пам’ять та процесор (для ноутбуків). Переконайтеся, що пристрій завантажується без проблем і затримок.

Обов’язково слід перевірити стан батареї. У пристроїв вона може бути зношена. Можна використовувати системні налаштування або спеціальні програми для перевірки стану батареї та кількості циклів заряджання. Зношена батарея вимагатиме заміни та додаткових витрат.

Завжди необхідно перевіряти серійний номер та модель на офіційному сайті виробника. Це дозволить дізнатися історію пристрою та переконатися, що воно не значиться в основі вкрадених товарів.

Якщо є сумніви щодо стану пристрою, можна використовувати спеціальні програми та тести для перевірки його компонентів. Перевірка процесора, оперативної пам’яті, графічного адаптера та інших елементів допоможе виявити приховані проблеми.

Источник материала
loader
loader