Amazon розширить доставку за рецептами ще в 20 міст
Amazon розширить доставку за рецептами ще в 20 міст

Amazon розширить доставку за рецептами ще в 20 міст

Amazon планує розширити свій бізнес з доставлення ліків, оскільки компанія шукає більше способів проникнути в повсякденне життя звичайних американців. Цей крок призведе до більшої прямої конкуренції найбільшого онлайн-магазину в Сполучених Штатах з такими аптечними продавцями, як CVS і Walgreens.

Наступного року клієнти Amazon у 20 містах, включаючи Даллас, Міннеаполіс і Філадельфію, зможуть отримувати ліки Amazon Pharmacy, які доставляються компанією, заявила в середу віце-президент Amazon Pharmacy Ханна Макклеллан Річардс. І все більша кількість цих постачань буде виконано менш ніж за 24 години, заявили в компанії.

Річардс сказав, що наступного року Amazon подвоїть кількість міст із доставленням ліків у той же день, частково шляхом будівництва аптек у наявних закладах доставлення в той же день, які «інтегровані безпосередньо в основну логістичну мережу Amazon».

Розширення Amazon може створити нові виклики для CVS і Walgreens, які протягом останнього року боролися з проблемами робочої сили та закритими локаціями , оскільки роздрібний ландшафт змінюється. Amazon був основним рушієм цих змін, і завдяки розширенню постачання ліків може запропонувати більшій кількості споживачів можливість уникати поїздки до звичайного магазину.

Amazon Pharmacy було створено на основі придбання компанією Pillpack у 2018 році майже за 1 мільярд доларів. Компанія експериментувала з різними пропозиціями, такими як членство в генеричних ліках RxPass. Але Amazon Pharmacy також повільно набирає обертів, попри яскраві оголошення минулого року, такі як доставлення ліків за допомогою дронів.

«Оскільки аптечні пустелі зростають, цифрові аптеки, такі як Amazon, пропонують рішення для вирішення прогалин у догляді», — повідомила компанія в середу.

Компанія також оголосила про нові зусилля в галузі продуктових магазинів під час заходу в середу в Нешвіллі, який зосереджувався на логістиці, операціях і робототехніці та проходив за межами вдосконаленого центру виконання роботи. Amazon заявив, що тестує пропозицію у Фініксі, яка дозволить клієнтам одночасно купувати продукти та споживчі товари в Інтернеті Amazon, а також доставляти товари, замовлені в різних магазинах, як частину однієї доставки.

Amazon має знайти нові ринки, щоб домінувати, щоб підтримувати темпи зростання. Він неодноразово висвітлював заклади охорони здоров’я та продуктові магазини як можливості. (Засновник Amazon Джефф Безос володіє The Washington Post.)

Amazon, яка купила роздрібну торгівлю високоякісними продуктами харчування Whole Foods у 2017 році за 13 мільярдів доларів, важко розвивала свій продуктовий бізнес, який включає Amazon Fresh, високотехнологічний недорогий бренд, який він скоротив минулого року. Amazon тестує нові ринки та пропозиції, такі як Amazon Saver, недорогий бренд продуктів харчування, який був запущений минулого місяця, і робить більше продуктів бренду Whole Foods доступними з доставкою Amazon Fresh.

Источник материала
loader
loader