Вагітна донька Емінема розсекретила стать майбутнього первістка
Вагітна донька Емінема розсекретила стать майбутнього первістка

Вагітна донька Емінема розсекретила стать майбутнього первістка

Хейлі Джейд опублікувала новий випуск свого подкасту – just a little shady podcast, у якому влаштувала невеликий гендер-паті. Гостем став зять Емінема – Еван МакКлінток, чоловік Хейлі.

Наприкінці випуску подружжя розсекретило стать майбутнього первістка. Пара підготувала повітряну кульку, всередині якої ховалось блакитне конфеті. Холи Гейлі луснула її, стало зрозуміло, що у неї народиться син.

Гендер-паті у подкасті доньки Емінема: дивіться відео онлайн

"Він (Еван, – Show 24) сказав, що син ходитиме з ним на полювання, ходитиме на гольф. Добре, але він все одно ходитиме зі мною у Target", – розповіла Хейлі про те, як майбутні батьки планують проводити час з малюком.

Емінем стане дідусем

Американський репер поділився щасливою звісткою з фанами близько тижня тому, на початку жовтня. Він опублікував кліп на пісню Temporary, у якому зібрав кадри з донькою: від її дитинства до дорослішання. Емінем також показав, як дізнався про вагітність Хейлі.

Дівчина принесла батькові футболку, на якій написано "дідусь". Ще вона поклала знімок УЗД. Зворушлива реакція репера розчулила фанів.

Источник материала
loader