В окупованих Ровеньках сталася пожежа на нафтобазі
В окупованих Ровеньках сталася пожежа на нафтобазі

В окупованих Ровеньках сталася пожежа на нафтобазі

У Ровеньках Луганської області у ніч проти 12 жовтня сталася пожежа на нафтобазі. Про це повідомляють російські ЗМІ та місцеві пабліки.

Місцеві жителі заявляли про вибухи в районі міста Ровеньки, які було чути цієї ночі. Натомість російське Міністерство оборони заявило, що вночі нібито було збито 47 українських безпілотників.

💥В окупованих Ровеньках Луганської області після атаки палає нафтобаза🔥 pic.twitter.com/8I9RazztWo

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 12, 2024

«17 БпЛА перехоплено і знищено над територією Краснодарського краю, 16 – над акваторією Азовського моря, 12 – над територією Курської області, два – над територією Білгородської області», – йдеться в повідомленні російського відомства.

Також в мережі з’явилися супутникові фото нафтобази в Ровеньках.

Пожежа на нафтобазі в Ровеньках
Пожежа на нафтобазі в Ровеньках
фото з соцмереж

Морський нафтовий термінал, який розташований у східній частині Феодосії, недалеко від селища Берегове, є найбільшим об’єктом такого типу в Криму. Обсяг його резервуарних ємностей 250 тис. кубічних метрів. На півострові працює всього два такі термінали, ще один розташований у тимчасово окупованому Севастополі. Порт відкритий для заходу суден цілий рік і може надавати послуги з переробки вантажів широкого різновиду, механізований. Він має мережу залізничних колій.

До слова, у тимчасово окупованій Феодосії на найбільшій у Криму нафтобазі досі триває масштабна пожежа.

Источник материала
loader