Ребров прокоментував першу перемогу збірної України в Лізі націй
Ребров прокоментував першу перемогу збірної України в Лізі націй

Ребров прокоментував першу перемогу збірної України в Лізі націй

"Синьо-жовті" здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Михайло Мудрик.

Що сказав Ребров після матчу

По закінченню гри відбулася післяматчева пресконференція. Сергій Ребров розповів, наскільки він задоволений грою дебютантів і загалом виступом команди, відповівши, зокрема, на запитання, чи відлягло йому від душі після здобуття перших очок у турнірі, повідомляє УАФ.

Я завжди сконцентрований на грі, не відволікаюся на якісь побічні фактори. І сьогодні, й у минулому я був зосереджений на грі. Усі гравці, які вийшли, віддали всі сили та, найважливіше, зробили результат, який зараз дуже важливий,
– сказав тренер.

Після цього наставник "синьо-жовтих" відповів, чому його підопічні грали більш інтенсивно та енергійно, ніж у попередніх двох матчах. Він не погодився з цією тезою, адже, за словами Реброва, у поєдинку з Чехією збірна також виглядала добре в цьому компоненті гри:

"Можливо, ви не бачили, а я бачив. Особливо у другому таймі проти Чехії. Ми завдали 20 ударів, але програли матч. Ми за два поєдинки пропустили п’ять м’ячів. Дуже важко перемагати, коли ти пропускаєш тричі.

Тож я не здивований, адже бачив бажання гравців. Найважливіше було зробити результат. Сьогодні це стояло на першому місці. Я вдячний гравцям не лише за віддачу, а й за розуміння гри та своєї ролі на полі".

Сергій Ребров також розповів про план тренерського штабу щодо нейтралізації гравців атаки команди Сакартвело та чи був спеціальний підхід до стримування Хвічі Кварацхелії.

У збірної Грузії дуже швидкі та технічні гравці атаки. Ми намагалися, щоб вони якомога менше отримували м’яч обличчям до наших воріт, тому грали ближче. Як ви бачили, у другому таймі Хвіча опускався глибше. Це було для нас краще, адже це гравець із високими індивідуальними якостями,
– заявив Ребров.

Окремо головний тренер збірної України висловився про дебют Івана Калюжного, який показав себе на полі дуже сильно. Сергій Ребров розповів, чи буде гравець Олександрії тепер одним із перших його виборів на наступних зборах та прокоментував готовність зіграти в опорній зоні Тараса Степаненка у грі з Чехією.

"Я Івана знаю дуже давно, знаю його якості. Він працював зі мною та моїми помічниками, коли був у Динамо. Коли він виходить на поле, то забуває про все. Він показав сьогодні, що дуже гарно працює на команду. Він дуже багато відбирав м’ячів. Цей виклик він заслужив, у цьому хлопці я впевнений. Він не буде зупинятися на тому, що зробив сьогодні.

Чи готовий Тарас Степаненко зіграти в матчі проти Чехії? Я вдячний Тарасу. Він приїхав до збірної, він професіонал, ретельно готувався до гри. На жаль, у нього травма, яка потребує більше часу. Ми не могли на нього розраховувати сьогодні, але я впевнений, що він буде готовий на наступну гру. Ми розраховуємо на нього".

Повна післяматчева пресконференція: дивіться відео

Зазначимо, що наступний поєдинок збірної України проти Чехії в Лізі націй відбудеться вже 14 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 21:45.

Источник материала
loader
loader