Найкращі смартфони 2024 року за доступними цінами
Найкращі смартфони 2024 року за доступними цінами

Найкращі смартфони 2024 року за доступними цінами

Останні роки виробники електроніки активно вдосконалюють середньобюджетні смартфони, наближаючи їх за характеристиками до флагманських моделей. У 2024 році на ринку є безліч варіантів, які пропонують швидкі дисплеї, якісну оптику та багато інших преміум-функцій. Редакція TechRadar протестувала сотні моделей і вибрала найкращі смартфони, доступні за відносно помірну ціну.

iPhone 13

Попри вихід нових поколінь iPhone, iPhone 13 залишається чудовою покупкою у 2024 році. Його процесор A15 Bionic і досі забезпечує високу продуктивність, що дозволяє конкурувати з новими моделями на Android. А ще, Apple продовжує підтримувати свої пристрої до 5 років, тому iPhone 13 буде актуальним ще довго. Ця модель коштує від $499, що дещо більше, ніж можна було б очікувати за телефон трирічної давнини, але якщо ви шукаєте новий iPhone, це найдоступніший варіант.

Google Pixel 8a

Для тих, хто віддає перевагу Android, найкращою альтернативою iPhone є Google Pixel 8a. У нього також 6,1-дюймовий дисплей, а камера – майже флагманська. Найбільша перевага цієї моделі – це підтримка оновлень протягом 7 років, що дозволить користуватися пристроєм до 2030 року. Це робить Pixel 8a найдоступнішим Android-смартфоном із таким довготривалим технічним супроводом.

OnePlus 12R

Цей смартфон з Китаю виділяється своєю видатною автономністю та надшвидкою зарядкою, яка дозволяє зарядити пристрій до 100% за лише 30 хвилин. Крім того, OnePlus 12R оснащений екс-флагманським процесором Snapdragon 8 Gen 2, що забезпечує бездоганну продуктивність навіть у найвимогливіших іграх. Це чудовий вибір для тих, хто шукає потужний і швидкий пристрій.

Samsung Galaxy A35

Цей середньобюджетний смартфон став улюбленцем оглядачів завдяки 120-герцовому AMOLED-екрану, досить швидкій “начинці” та вологозахисту за стандартом IP67, що рідко зустрічається у пристроях цього класу. І все це за ціною менш ніж $300. У TechRadar назвали Galaxy A35 “найкращим смартфоном Samsung за свої гроші”, і з цим важко не погодитися.

Теги по теме
Рейтинг
Источник материала
loader
loader