Меми та хвиля обурення: у мережі бурхливо реагують на перевірки ТЦК на концерті "Океану Ельзи"
Меми та хвиля обурення: у мережі бурхливо реагують на перевірки ТЦК на концерті "Океану Ельзи"

Меми та хвиля обурення: у мережі бурхливо реагують на перевірки ТЦК на концерті "Океану Ельзи"

У ЗМІ повідомляли, що працівники ТЦК та поліція перевіряли документи у чоловіків, декого з них затримали, комусь виписали повістки. У мережі на ці новини відреагували по-різному. Реакції зібрала редакція Show 24.

Журналістка і блогерка Аліна Доротюк на тлі відео затримань чоловіків назвала мобілізацію в Україні "проваленою".

Мені щиро прикро і соромно, коли я бачу подібні відео. Краще б заохотили потенційних військових кількістю амуніції, зброї й техніки проти ворога. Тоді б і кількість охочих зросла автоматично. А так – поки що ми уподібнюємося ворогові, з якого насміхалися на початку повномасштабного вторгнення,
– написала Доротюк.

У коментарях під останніми дописами шанувальники "накинулись" на "Океан Ельзи" та вимагають пояснень щодо ТЦК. Наразі гурт не відреагував.

  • "ТЦК у гримерці теж побували, чи "еліти" це не стосується? Ганьба, Вакарчук";
  • "Коротко про те, як за кілька годин позбутися більшості фанатів";
  • "Це не є нормою перетворювати концерт на облаву! Чому тоді вас зі сцени не забрали?";
  • "Ви маєте скасувати інші концерти";
  • "Дякуємо за концерт завдяки ТЦК, які крутили хлопців на виході, запам'ятаємо його надовго. Виправдання якісь будуть?".

Інші користувачі не обурюються, а лише діляться думками. Хтось наголошує, що Святослав Вакарчук не може бути причетний до облави.

  • "Цікаво, Вакарчук знав про ТЦК? Це спланована акція?";
  • "Причому тут Вакарчук до ТЦК!? Зовсім в голові мізків немає у таких людей!";
  • "Кожного дня біля метро ТЦК зустрічає чоловіків. Чомусь на метрополітен ніхто не скаржиться. А концерт "Океану Ельзи" чим відрізняється від інших місць?";
  • "Невже ніхто не розуміє, що Святослав і його команда тут ні до чого";
  • "Не розумію, чому стільки ненависті до Святослава. Невже ви думаєте, що він настільки дурний і недалекоглядний, щоб підставити всі свої наступні концерти. Ті, хто пишуть, що йому заплатили, а хто йому мав заплатити, ТЦК?".

Шанувальники про рейд ТЦК / Скриншот з інстаграму

Для багатьох рейд ТЦК після концерту "Океану Ельзи" став темою для жартів. У мережі створюють меми про популярні треки Вакарчука і те, як Святослав міг би прокоментувати ситуацію.

Меми про облаву ТЦК на концерт "Океану Ельзи" / Скриншоти з соцмережі Х

"Океану Ельзи" – 30 років

Український колектив організував концерти у "Палаці спорту" з нагоди свого дня створення – 12 жовтня гурту виповнилося 30 років. Напередодні "ОЕ" презентував перший альбом за 8 років, а згодом випустив ще одну англомовну платівку.

З нагоди важливої дати музиканти возз'єдналися у новому складі. Відбудеться ще 4 концерти гурту – 12, 13, 15 та 16 жовтня.

Источник материала
loader
loader