ГО «Рушійна Сила» створила цикл відеосюжетів про волонтерів, які допомагають ЗСУ
ГО «Рушійна Сила» створила цикл відеосюжетів про волонтерів, які допомагають ЗСУ

ГО «Рушійна Сила» створила цикл відеосюжетів про волонтерів, які допомагають ЗСУ

Волонтерські ініціативи отримають можливість розповісти про свою діяльність, дізнатися про досвід аналогічних ініціатив, а також зможуть залучити додаткові ресурси для своєї подальшої діяльності з підтримки українських захисників.

Громадська організація «Всеукраїнське громадське об'єднання «Рушійна Сила» запустила проєкт «Шлях волонтера», в межах якого розповідають історії волонтерів та волонтерок, які з перших днів війни допомагають українським військовим.

Цей цикл відеосюжетів покликаний підкреслити важливість внеску кожного з героїв проєкту, які попри труднощі обрали шлях дії та допомоги.

До початку повномасштабного вторгнення герої циклу були представниками різних професій — від програмістів до вихователів, але події 24 лютого 2022 року змінили їхні життя. Тепер вони працюють для підтримки ЗСУ: допомагають облаштовувати блокпости, виготовляють дрони, доставляють допомогу на передову та забезпечують військових їжею.

Проєкт реалізований за підтримки Українського культурного фонду і дає можливість локальним волонтерським ініціативам поділитися своїм досвідом та залучити додаткові ресурси для підтримки українських військових.

Усі волонтерські історії проєкту «Шлях Волонтера» можна переглянути на сторінці у соціальній мережі та на ютуб-каналі.

Фото: facebook.com/uahistoryinfo.

Читайте також
22 серпня — пресконференція «День Незалежності України: цінність держави, згуртованість та волонтерство під час війни»
Табори «Будуємо Україну разом» для волонтерів: Розклад на серпень-вересень
На Донеччині під час виконання бойового завдання загинув активіст Яр Батог
Вийшла памʼятка для волонтерів, які відбудовують країну
Понад 55 тисяч українців навчив Центр готовності цивільних за 2 роки
Безпека волонтерів: що варто знати всім і де навчитися більшого
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
Долучитись
Источник материала
loader