Був одним з найкращих на полі, – Ребров у захваті від дебютанта збірної України Калюжного
Був одним з найкращих на полі, – Ребров у захваті від дебютанта збірної України Калюжного

Був одним з найкращих на полі, – Ребров у захваті від дебютанта збірної України Калюжного

Сергій Ребров не побоявся виставити на відповідальний матч Івана Калюжного. Хавбек зробив величезний обсяг роботи на полі, вигравши практично усі єдиноборства.

Що сказав Реброва про Калюжного

Після матчу головний тренер "синьо-жовтих" оцінив дебют Калюжного. Ребров відзначив бійцівські якості хавбека, який замінив в опорній зоні досвідченого Тараса Степаненка.

Калюжний був одним з найкращих на полі, він відбирав багато м’ячів, багато працював на команду. Не тільки він, але й інші гравці, яких ми викликали, які вийшли на поле. Вони боролися, немов у останньому матчі,
– зауважив Сергій Станіславович.

Для Реброва не стала відкриттям гра Калюжного. Можливості 26-річного півзахисника добре відомі тренеру по спільній роботі ще у київському Динамо.

"Я Івана знаю дуже давно. Він працював зі мною, з моїми помічниками, коли я працював у Динамо. Він був у другому складі. Я знаю якості Івана. Знаю, що коли він виходить на поле – він забуває про все. Сьогодні він показав, що дуже гарно працює на команду.

Він дуже багато відбирав м’ячів, що дуже важливо для команди. Він відбирав майже 60% м’ячів всієї команди. Тому я впевнений, що цей виклик він заслужив. У цьому хлопцю я впевнений, що він не буде зупинятися на тому, що зробив сьогодні", – розповів Ребров.

Україна у Лізі націй

  • Нагадаємо, що збірна України у третьому турі обіграла Грузію з рахунком 1:0. Переможний гол на 35-й хвилині забив Михайло Мудрик.
  • У матчі з Грузією дебютувало одразу троє гравців: Іван Калюжний з Олександрії вийшов у стартовому складі, а Дмитро Криськів (Шахтар) та Олександр Назаренко вступили в гру наприкінці поєдинку.
  • Наступний матч в Лізі націй "синьо-жовті" зіграють 14 жовтня. Суперником підопічних Реброва буде збірна Чехії.
  • В турнірній таблиці збірна України за набраними очками зрівнялася з Албанією – в обох команд по три бали. Лідирують у квартеті В1 Грузія та Чехія – по 6 залікових пунктів.
Теги по теме
футбол Сборная Украины
Источник материала
loader