За порушення нових правил: туристам на Балі тепер загрожує 20 років в'язниці
За порушення нових правил: туристам на Балі тепер загрожує 20 років в'язниці

За порушення нових правил: туристам на Балі тепер загрожує 20 років в'язниці

За певних обставин іноземним громадянам, викритим у порушенні цих законів, може загрожувати навіть довічне ув'язнення. Влада наголошує на важливості дотримання законодавства, оскільки вона прагне посилити безпеку кордонів і підтримати національні правила, передає NusaBali.

Туристам на Балі загрожує 20 років в'язниці

Уряд Індонезії прийняв новий указ, який суттєво посилює покарання для іноземців, які прострочили термін перебування в країні. Нові правила збільшують максимальне покарання за прострочення візи з 6 – 12 місяців до 10 – 20 років ув'язнення.

Крім того, іноземцям, визнаним винними у скоєнні тяжких злочинів, у тому числі підозрюваним у злочинній діяльності, за яку передбачено покарання понад 5 років, може загрожувати довічне ув'язнення.

Таке нововведення впроваджено в рамках операції "Джагратара 2024", яку проводять одночасно на всій території країни, спрямовану на посилення нагляду за іноземними громадянами,
– йдеться у повідомленні.

Щоб відловлювати порушників, на вулиці індонезійських міст вийдуть додатково 125 інспекторів

У своїй нещодавній заяві Сільмі Карім, генеральний директор з питань імміграції Міністерства юстиції та прав людини Індонезії, підкреслив, що останні заходи уряду розроблені не лише як каральна реакція, але і як превентивна стратегія. Він зазначив, що суворий нагляд покликаний утримати іноземців від порушення правил, спонукаючи їх переглянути свої дії.

Поїхали у відпустку, а гроші закінчилися? Не проблема – ваші рідні та друзі можуть перевести вам потрібну суму за лічені секунди через додаток TransferGo, з яким можна пересилати гроші поміж країнами Європи.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader