Вантажівки MAN eTruck отримують унікальний пакет цифрових послуг
Вантажівки MAN eTruck отримують унікальний пакет цифрових послуг

Вантажівки MAN eTruck отримують унікальний пакет цифрових послуг

При покупці нових електричних вантажівок MAN eTGX або eTGS пакет цифрових послуг пропонуватиметься без додаткових витрат строком на п’ять років. Таким чином, MAN Truck & Bus допоможе своїм клієнтам eTruck освоїти електромобільність. Разом із вже існуючими послугами, такими як Geo, Timed, Compliant M та Perform, нові послуги, адаптовані до вимог автопарків на електортязі, такі як MAN eManager та MAN SmartRoute, також є частиною цього цифрового пакету. Послуга MAN ServiceCare S у будь-якому випадку безкоштовна, а програма MAN Driver доступна для безкоштовного завантаження. Крім того, можна безкоштовно замовити послугу зарядки MAN Charge&Go, яка включає карту зарядних станцій. Витрати на зарядку виставляються відповідно до споживання.

MAN DigitalServices ідеально гармонують як з дизельною, так і електричною технологією. Існуючі послуги були спеціально розширені для увімкнення специфічних функцій eTruck. Наприклад, послуга Perform була розширена для включення детального аналізу споживання енергії та включає корисні функції, які дозволяють контролювати електричний відбір потужності та систему кондиціювання повітря. Крім того, були розроблені нові рішення спеціально для вимог автопарків з електричним приводом. До них відносяться MAN eManager M, MAN Charge&Go та MAN SmartRoute.

Вантажівки MAN eTruck отримують унікальний пакет цифрових послуг - Фото 1

MAN eManager контролює керування зарядкою та попередню підготовку електромобілів. Він також пропонує додаткові функції для оптимізації щоденної роботи. До них відноситься доступ до даних, що стосуються акумулятора, для детального моніторингу транспортного засобу та батареї. Також можна побачити, які транспортні засоби знаходяться на маршруті, їдуть чи стоять. Моніторинг акумулятора також включає дані про щоденні процеси зарядки та розрядки, кондиціювання повітря, зовнішню температуру та споживання енергії.

MAN SmartRoute допомагає клієнтам гарантувати, що їх електровантажівки завжди будуть рухатися найефективнішим маршрутом і що вони будуть прямувати до потрібної зарядної станції в потрібний час. Оптимальний маршрут постійно розраховується на основі індивідуальних параметрів, таких як рівень заряду акумулятора, запас ходу, що залишився, громадські зарядні станції та трафік. MAN SmartRoute негайно пропонує відповідні альтернативи, якщо параметр змінюється. Відповідна інформація надається водієві в інформаційно-розважальній системі транспортного засобу, так і диспетчеру на платформі RIO в режимі реального часу.

Вантажівки MAN eTruck отримують унікальний пакет цифрових послуг - Фото 2

Сервіс зарядки MAN Charge&Go – це рішення для громадських зарядних станцій, розроблене спеціально для eTruck. Загальноєвропейська мережа зарядних станцій MAN Charge&Go, що постійно зростає, спеціально розроблена для комерційних автомобілів. Зарядні станції, що підходять для маршруту, пропонуються диспетчеру через MAN SmartRoute. Водії можуть переглядати пункти заряджання в інформаційно-розважальній системі автомобіля та у додатку MAN Driver. Таким чином, клієнти MAN Charge&Go можуть планувати зарядку своїх автомобілів, платити в пункті зарядки та отримувати вигоду від консолідованого рахунку наприкінці місяця. Менеджер автопарку отримує більшу прозорість завдяки зрозумілій структурі цін та консолідованим рахункам. Перевірена підтримка MAN Mobile24 також забезпечує цілодобову допомогу у разі виникнення проблем із процесом заряджання. MAN Charge&Go сумісна з вантажними автомобілями й інших марок і тому також цікава для змішаних автопарків.

Вищезгадані цифрові електротехнічні послуги будуть доступні з середини 2025 року.

Источник материала
loader
loader