В Україні з’явилися унікальні поштові електрофургони
В Україні з’явилися унікальні поштові електрофургони

В Україні з’явилися унікальні поштові електрофургони

Сьогодні українські поштові оператори починають переходити на екологічно чистий транспорт. І тому наочний приклад компанія «Нова пошта», яка в цьому році придбала партію електричних фургонів Maxus e-Deliver 9. А нещодавно її автопарк поповнилася легшими розвізними машинами на електротязі, від того ж виробника – e-Deliver 3.

Цікаво, що e-Deliver 3 є першим у світі серійним фургоном, розробленим з самого початку виключно під електродвигун, що дозволило полегшити машину на 200 кг. В даному випадку модель представлена ​​у довгобазному варіанті (3285 мм), з вантажним відсіком місткістю 6,3 м куб. та корисним навантаженням 930 кг. Машина із звичайною колісною базою (2910 мм) має відсік на 4,8 м куб. та вантажопідйомність 905 кг.

У рух Maxus e-Deliver 3 наводить електродвигун потужністю 160 к. с. (225 Нм), що живлять акумуляторні батареї на 50 кВт.год. Є два режими руху: стандартний та економічний. Максимальна швидкість – 120 км/год. Запас ходу (WLPT) у міському режимі сягає 329 км, а змішаному – 228 км.

В Україні з’явилися унікальні поштові електрофургони - Фото 1

Штатна бортова зарядка на 6,6 кВт заповнює батареї за 8 годин. При використанні високошвидкісної станції постійного струму батареї можна зарядити до 80% ємності всього за 45 хвилин.

У базове оснащення входять кондиціонер, датчик тиску в шинах, передні та бічні air bag, системи ESP+EBA+HHC, а також камера заднього виду.

Источник материала
loader