Ці 5 тенденцій у дизайні інтер'єру вийдуть з моди у 2025 році
Ці 5 тенденцій у дизайні інтер'єру вийдуть з моди у 2025 році

Ці 5 тенденцій у дизайні інтер'єру вийдуть з моди у 2025 році

Тренди у дизайні інтер'єру змінюються, а деякі з них стають взагалі антитрендами. Дизайнери розповіли Livingetc, від чого варто позбутися наступного року.

Застарілі тренди у дизайні інтер'єру

Мінімалістичні схеми

Ви здивуєтеся, але усіма улюблений мінімалізм починає відходити у минуле. Власники будинків хочуть більше яскравості, індивідуальності та кольору у своєму домі.

Тенденція робити будинки мінімалістичними, лише з кольорами білого та бежевого в поєднанні з волоським горіхом, нарешті покидає нас. Ми будемо прагнути до більш барвистих і максималістських будинків,
– розповіла експертка із дизайну інтер'єру Жозефіна Дю Ріц.

Вона радить додавати у свій простір більше кольору та антикварних меблів.

Дизайнерка інтер'єру Марта Франко погоджується з тим, що прийшов час прощатися з мінімалізмом. Вона вважає цей стиль надто "холодним і непридатним для сімейного життя". Експерка стверджує, що у максималізму є більше плюсів, і саме він може створити затишок у домі і передати індивідуальний стиль його власників.


Мінімалізм – більше не в тренді / Фото Cottonbro Studio, Pexels

Гострі кути та різкі лінії

У 2025 році варто зосередитися на створені теплих і гостинних домівок, то ж прийшов час відійти від суворих гострих кутів та різких ліній в інтер'єрі. Тепер у тренді – м'які вигини та форми, які викликають почуття спокою. Словом, все те, що створює затишок і комфорт.


Обирайте меблі з плавними лініями / Фото Kindly

Акценті стіни

Цей тренд дизайнери переосмислювали безліч разів, та зрештою таки вирішили відмовитися від нього.

Ми відходимо від акцентних стін і приймаємо ідею пофарбувати всю кімнату,
– сказала дизайнерка інтер'єру Тея Блох-Ніл.

Акцентна стіна – це те, що зосереджує погляд. Дизайнери ж хочуть зробити так, щоб цей погляд охоплював весь інтер'єр, саме тому радять фарбувати усі стіни. Але якщо ви ну дуже любите акцентні стіни, то подумайте над тим, щоб задекорувати стелю.

Головне – ваші уподобання

Перш ніж бігти у магазин, щоб оновити свій інтер'єр, подумайте про те, що подобається вам. Ваш дім – це місце, яке, попри усі тренди, має бути місцем вашого спокою та сили. Ви можете надихатися порадами дизайнерів, але завжди обирайте те, що до душі саме вам.

Источник материала
loader
loader