Швидко піднімуть настрій: 3 комедійні українські серіали, які варто подивитися ввечері
Швидко піднімуть настрій: 3 комедійні українські серіали, які варто подивитися ввечері

Швидко піднімуть настрій: 3 комедійні українські серіали, які варто подивитися ввечері

Кіно 24 підготував добірку комедійних серіалів. Ці стрічки мають захопливий сюжет і безліч кумедних ситуацій, які змусять вас сміятися та забути про буденність.

"Джованні"

Кохання Світлани та Сергія не змогло побороти усі випробування долі, тому подружжя розлучилося. Жінка переїжджає за кордон, де знайомиться з італійцем, на прізвище Джованні. Вона знову виходить заміж і насолоджується життям з дітьми й чоловіком. Водночас Сергій також закохується у дівчину Анну та планує з нею побудувати родину. Однак Світлана несподівано повертається в Україну та починає жити з італійцем поруч з ексчоловіком і його обраницею. Як головні герої будуть пристосовуватися до змін і такого сусідства?

"Джованні": дивіться трейлер онлайн

"Встигнути до 30"

Іра, Саша і Люба несподівано знайомляться в Києві. Дівчата виявляються ровесницями – їм усім 29 років, тому вирішують кардинально змінити своє життя. Однак усе заплановане варто втілити до 30-річчя. Одна з героїнь висловлює бажання відкрити свій ресторан, інша – вийти заміж і побудувати щасливу родину, а остання – пізнати безтурботне життя. Протягом серій глядачі спостерігатимуть за кумедними ситуаціями, які трапляються з дівчатами під час досягнення їхніх мрій.

"Встигнути до 30": дивіться трейлер онлайн

"Подорожники"

Ірина та Анатолій Рудих відкрили власний бізнес – кафе-готель "Подорожник", в який вклали майже всі свої гроші. Подружжя займається його розвитком, через що заклад стає досить популярним, а кількість відвідувачів лише зростає. Втім, згодом навпроти "Подорожника" відкривається інше кафе. Його власниця Сусанна повернулася з Італії, де працювала офіціанткою та вийшла заміж за кухаря-початківця Маріо. З цього моменту розпочинається протистояння двох бізнесів, яке супроводжуватиметься конфліктами, кумедними суперечками та навіть любовним трикутником.

"Подорожники": дивіться трейлер онлайн

Перегляньте добірку та оберіть стрічку для вечірнього перегляду. Підтримайте український кінематограф і підніміть собі настрій.

Источник материала
loader
loader