Microsoft спростила використання ключів доступу у Windows 11
Microsoft спростила використання ключів доступу у Windows 11

Microsoft спростила використання ключів доступу у Windows 11

Будучи одним із головних світових розробників програмного забезпечення, компанія Microsoft приділяє підвищену увагу безпеці. Тільки цього року вона закрила сотні вразливостей у різноманітних програмних продуктах та сервісах.

Що ще відомо

Але Microsoft дбає не лише про усунення вразливостей. Вона також просуває безпечні практики, такі як біометричний захист через Windows Hello та використання ключів доступу замість звичайних паролів. Ключі цього року стали доступними для споживчих облікових записів.

Тепер Microsoft повідомляє, що Windows 11 підтримуватиме сторонні ключі доступу для посилення спільної безпеки. У блозі розробників Windows Microsoft повідомила, що оновила API Windows 11 та додала підтримку сторонніх ключів доступу. Зараз вона співпрацює з такими компаніями, як 1Password та Bitwarden, для більш тісної інтеграції їхніх ключів у Windows.

Microsoft також переробила інтерфейс Windows Hello, спростивши його. Тепер при переході на сайт із підтримкою ключів доступу будуть запропоновані варіанти збереження ключа (на свій обліковий запис Microsoft або в інше місце).

Очікується, що на конференції Authenticate 14–16 жовтня Microsoft надасть більше новин з питань безпеки.

Источник материала
loader
loader