DeepState: війська РФ продавили лівий фланг Курського угруповання ЗСУ
DeepState: війська РФ продавили лівий фланг Курського угруповання ЗСУ

DeepState: війська РФ продавили лівий фланг Курського угруповання ЗСУ

Російські війська продавили лівий фланг Курського угруповання ЗСУ. Для українських сил був "вкрай жахливий день" у районі Новоіванівки.

Про це повідомили аналітики групи DeepState.

Там вступити в бій довелося навіть артилеристам і операторам БПЛА.

"Ворог за останній час поцупив чимало техніки та живої сили. Перші спроби хоч і домоглися тактичного успіху біля Снагості, але з часом були повністю зупинені. До сьогоднішнього дня", — заявили аналітики.

У звіті йдеться про те, що ворог зараз намагається закріпитися в районі населених пунктів Новоіванівка та Зелений Шлях. Сформувалася дуже ненадійна тактична обстановка для суміжних підрозділів північніше.

Аналітики зазначили, що в мережі з'явилася інформація про підготовку нового армійського корпусу ЗСУ. Однак експерти не розуміють, навіщо це потрібно.

"Водночас про формування тактичних з'єднань у вигляді дивізій, про які вже неодноразово говорили, військові, мови нема", — сказано у звіті.

У DeepState зазначили, що Курське угруповання українських військ — це великий "вінегрет" із відповідною взаємодією.

"Ми на порозі чергової колотнечі через повторення помилок. Дуже сподіваємося, що оточення вдасться уникнути. Курська операція — це справді великий стратегічний успіх Сил Оборони, але будь-яку перемогу потрібно утримувати", — зазначили аналітики.

Нагадаємо, основним захистом енергетичних об'єктів України від ракетних ударів є не пасивний захист спеціальними засобами та спорудами, а активний захист системами протиповітряної оборони.

Источник материала
loader
loader