Чоловік зібрав самостійно шафи для кухні та викликав резонанс у соцмережах: що пішло не так
Чоловік зібрав самостійно шафи для кухні та викликав резонанс у соцмережах: що пішло не так

Чоловік зібрав самостійно шафи для кухні та викликав резонанс у соцмережах: що пішло не так

Як пише Newsweek, вірусний ролик, опублікований у тікток, показує, здавалося б, незначну помилку під час збирання меблів, яка стала темою для широкої дискусії. Що ж чоловік зробив не так і чому це викликало такий резонанс, розповідаємо далі.

Як чоловік помилився під час збирання шаф

На ролику, який нещодавно з'явився у мережі, показано білу кухню, ручки на ящиках якої, здається, були встановлені занадто близько до краю фасадів, замість того, щоб бути по центру.

Чому мій тато встановив ручки для шаф таким чином? Як це виправити? Допоможіть! Мені хотілося б, щоб це був жарт,
– йшлося в підписі до відео від користувачки соцмережі.

Як чоловік зібрав шафи: дивіться відео

Вірусний ролик дівчини швидко викликав резонанс у спільноті тікток і багато хто поділився своєю збентеженістю та думками про унікальну техніку збирання меблів від батька.

Однак не всі відразу помітили проблему. Дехто спочатку дивувався, чому довкола ручок стільки суперечок.

"Я такий збентежений. Що з ними не так?", "Що ви маєте на увазі? Вони виглядають нормально, я не розумію", – писали люди.

Проте інші поспішили пояснити плутанину. Один з користувачів прокоментував: "Вона хотіла, щоб вони були в прямокутнику в самому центрі ящика".

Попри те, що чимало глядачів проблему все ж помітили, багато хто з них став на захист незвичного дизайнерського рішення.

"Я бачу, що з цим не так, але, на мою думку, вони виглядають добре", "Він зробив все правильно, ручки не повинні бути посередині ящиків, вони всі повинні бути вгорі", "На 100% впевнений, що там, де він їх встановив, уже були отвори для ручок. Він зробив усе правильно", – додавали підписники.

Источник материала
loader
loader