Зеленський спростував чутки про “обмінні формати”
Зеленський спростував чутки про “обмінні формати”

Зеленський спростував чутки про “обмінні формати”


Голова держави заяви, що бачив цю інформацію в ЗМІ і додав, що “Росія багато працює зі ЗМІ, з цією інформацією”.

Україна не розглядає можливість припинення вогню в обмін на гарантії західного альянсу.
Про це на прес-брифінгу після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном у Єлисейському палаці заявив президент Володимир Зеленський.

“Це не є темою наших дискусій, жодних перемир’їв, ми не хотіли про це говорити. Я бачив у ЗМІ щось таке. Росія багато працює зі ЗМІ, з цією інформацією, тому тут усе зрозуміло”, – заявив голова держави.

Він додав, що покладає надії на допомогу Франції, бо Україна відчуває дефіцит з обладнанням.

Ще однією темою розмови з Макроном став дозвіл на використання “певних боєприпасів на великі відстані”.

“На сьогоднішній день у нас недостатньо наших безпілотників для далеких дистанцій, тому ми шукаємо кошти на внутрішнє виробництво, а також певний дозвіл від наших партнерів”, – резюмував Зеленський.

Як відомо, італійське видання  написало, що президент України Володимир Зеленський буцімто “готовий до припинення вогню” вздовж лінії фронту без визнання нового офіційного кордону з Росією в обмін на гарантії безпеки з боку США і прискорений вступ до Євросоюзу.

Раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що не існує жодних концепцій “території в обмін на гарантії безпеки” чи інших “розмінних форматів” для завершення війни Росії проти України. 



Теги по теме
Украина Россия Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader