Заховайте у шафу або в картину: 11 стильних лайфахів, як розмістити телевізор
Заховайте у шафу або в картину: 11 стильних лайфахів, як розмістити телевізор

Заховайте у шафу або в картину: 11 стильних лайфахів, як розмістити телевізор

У незаперечної більшості з нас вдома є телевізори, як старі моделі, так і сучасні плазми. Усі вони давно вже витіснені з топу популярних предметів для дому, програвши в суху ноутбукам, смартфонам і гаджетам. Ми рідко ними користуємося, однак вони продовжують займати заледве не основне місце у нашій вітальній кімнаті. Видання HouseBeautiful поділилося кількома способами, як заховати телевізори вдома, аби вони не псували загальний інтер'єр, а його доповнювали.

Заховайте телевізор у шафу

У кімнаті із таким традиційним і гармонійним дизайном, як на фото, ви, ймовірно, не захочете, щоб великий чорний прямокутник порушував вашу естетику, тому зробіть те, що зробила дизайнерка Лінн Ухалт, і сховайте телевізор у шафі. Ця гостьова кімната створена під впливом європейських інтер’єрів та архітектури. Втім, Ухалт все ж хотіла, щоб гості могли дивитися телевізор і відпочивати в ліжку. Тому вона розмістила телевізор в одній з шаф, які все ще досить великі для зберігання одягу.

Фото Kerri McCaffety

Зберігайте його в комоді

Дизайнер Джон Вуден максимально використав обмежену площу в котеджі своїх клієнтів, креативно приховуючи речі, наприклад, розмістивши телевізор у красивому комоді. Один із найпростіших способів приховати телевізор – це інтегрувати його у меблі, які вже гармонійно доповнюють простір. Цей дерев'яний комод ідеально вписується в кімнату, роблячи його чудовим місцем для прихованого телевізора.

телевізоо у комоді

Фото Karyn R. Millet

Поекреативте з тканиною

У максималістському, дуже кольоровому просторі, як цей, Шазалінн Кавін-Вінфрі не могла уявити, як телевізор міг би вписатися в кімнату, тому вирішила сховати його в зеленій шафі на задньому плані. Однак дизайнерка пішла ще далі й покрила скло тканиною, що відтіняє кольори, присутні в решті кімнати.

телевізор

Фото Paul Raeside

Створіть плаваючий комод

Еверік Браун створив стіну, обрамлену спеціальною сталлю з вставками з горіха, щоб створити "плаваючий комод" для прихованого телевізора. Консольний стіл за диваном допомагає розділити дві зони вітальні.

плаваючий комод

Фото Jonathan Bishop

Замаскуйте телевізор під абстрактне мистецтво

Щоб телевізор виглядав як абстрактний витвір мистецтва, Крістін Файн сховала його за сучасними панелями над каміном. Це чудово поєднується з нейтральними тонами і зберігає витончений настрій, водночас роблячи простір зручним для сім'ї.

телевізор

Фото Nicole Franzen

Підберіть телевізор під декор

Ця зона для сидіння у вітальні організована навколо кутового каміна. Щоб телевізор не займав багато цінного простору, дизайнерка Деніз МакГаха обрала телевізор Samsung Frame і замаскувала його під фотографію, що гармоніює з блакитно-сірою кольоровою гамою.

декор

Фото Nathan Schroder

Сховайте його за дверцятами шафи

Ця вулична вітальня, створена Амандою Ліндрот, є ідеальним місцем для розваг і відпочинку. Придивіться до шафи у формі пагоди над каміном, і ви помітите, що вона відкривається, викриваючи прихований телевізор.

Заховайте у шафу або в картину: 11 стильних лайфахів, як розмістити телевізор - Фото 6

Фото TRIA GIOVAN

Повісьте його на кухні

Що робити на жвавій кухні, де діти люблять дивитися телевізор, а мама — ні, однак хоче стежити за дітьми? Телевізор Samsung Frame знову стає ідеальним рішенням, як у кухні дизайнерки Сари Роджерс з April Tomlin Interiors, допомагаючи поєднати різні інтереси й вподобання сім'ї.

телевізор на кухні

Фото Paige Rumore

Сховайте телевізор в картині

Двостулкова панельна картина Стюарта Коулмана Бадда ховає телевізор. "Бронзові петлі показують, що рухомий екран — це справжнє кінетичне мистецтво", — зазначає архітектор Кен Перслі.

Фото ANNIE SCHLECHTER

Встановіть приховану висувну функцію

Ця формальна вітальня, спроєктована Марком Каннінгемом, також служить кімнатою для відпочинку. Щоб переконатися, що вона підходить для обох сценаріїв, Каннінгем вбудував прихований телевізор у полицю задньої стіни, який висувається, коли мешканці хочуть відпочити за переглядом фільму.

Заховайте у шафу або в картину: 11 стильних лайфахів, як розмістити телевізор - Фото 8

Фото Dana Meilijson

Відволічіть погляд

Якщо ви не можете повністю сховати екран, важливо уникнути ефекту "чорної діри", коли телевізор вимкнений. Так, дизайнер Ече Мартінес завжди намагається намагаюся інтегрувати телевізори в архітектуру будинку. "Нещодавно ми завершили проєкт у Белведері, Каліфорнія, де власники не були в захваті від ідеї встановлення телевізора у вітальні. Тоді ми розмістили поруч із телевізором велике автономне мистецьке полотно. Клієнти були в захваті, і, найголовніше, полотно чудово вписалося в кімнату", – поділився фахівець.

Фото Courtesy of Eche Martinez

Источник материала
loader
loader