Одна з постраждалих у ДТП в Польщі перебуває у важкому стані - генконсул
Одна з постраждалих у ДТП в Польщі перебуває у важкому стані - генконсул

Одна з постраждалих у ДТП в Польщі перебуває у важкому стані - генконсул

У ДТП поблизу пункту пропуску «Медика-Шегині» у четвер вранці загинули двоє громадян України, двох постраждалих перевезено до лікарні в Перемишлі, одна жінка перебуває у важкому стані.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив генконсул України у Любліні Олег Куць.

За словами українського дипломата, мікроавтобус Fiat, в якому перебувало семеро громадян України, їхав на піший перехід «Медика-Шегині». На дорозі транспортний засіб наїхав на вантажівку, яка стояла на дорозі з вимкнутими світлами фар.

«Двоє осіб загинуло, двоє інших – чоловік і жінка - перебувають в лікарні у Перемишлі. Одна з постраждалих - у важкому стані»,- констатував генконсул.

Він підкреслив, що українські консули зараз надають усю можливу допомогу учасникам ДТП. Вони перебувають на зв’язку з відповідними польськими органами, які піклуються і займаються лікуванням українців.

«Троє учасників ДТП, які не постраждали, зараз дають свідчення в поліції. На наше прохання, їм надається психологічна допомога»,- зазначив генконсул України в Любліні. 

Як повідомив Куць, генконсульство України вже повідомило родичів про загибель українців і працюватиме над репатріацією тіл, а також поверненням громадян України додому.

Він висловив співчуття родинам загиблих і побажав швидкого одужання усім постраждалим в аварії.

Генконсул також зазначив, що поліція зараз проводить процесуальні дії у контексті цього ДТП. Водій мікроавтобуса не постраждав в аварії. 

Як повідомляв Укрінформ, у ДТП, що сталася у четвер близько 5-ї ранку на автодорозі № 28 у Медиці поблизу кордону з Україною загинуло двоє громадян України (45-річна жінка та 60-річний чоловік), ще двоє людей перебувають у лікарнях. На місці працюють поліцейські під керівництвом прокурора.

Теги по теме
Польща ДТП
Источник материала
loader
loader