Неможливо впізнати: жінка переробила стару радянську шафу на модні меблі
Неможливо впізнати: жінка переробила стару радянську шафу на модні меблі

Неможливо впізнати: жінка переробила стару радянську шафу на модні меблі

Як жінка своїми руками перетворила застарілу шафу на цікавий та гарний елемент меблів, розповідає Дім 24.

Як жінка відновила радянську шафу

Жінка, яку звуть Ксенія, на своїй сторінці у тікток розповідає про ремонт та відновлення меблів. Нещодавно вона поділилась тим, як власноруч змінила стару радянську шафу на орендованій квартирі.

Зі старих та неактуальних меблів Ксенія зробила яскравий та стильний акцент для житла.

Для цього блогерка спершу розібрала шафу та встановила нові ніжки. Далі вона вимила її, зняла лак, відшліфувала та пошпаклювала.

Наступним етапом жінка поґрунтувала шафу та після висихання покрила емаллю для деревини. Для внутрішнього оздоблення майстриня обрала жовтий колір, а для зовнішнього – сіро-блакитний відтінок.

Як жінка змінила шафу: дивіться відео

На цьому можна було б зупинитися, але шафа Ксенії мала відкритий виріз на дверях, який довелося знайти спосіб закрити. Для гарного та сучасного вигляду тіктокерка обрала різьблену дерев'яну панель. Її вона також пофарбувала в тон шафи. Насамкінець для завершеного вигляду меблів жінка додала золоті ручки на дверях.

У результаті блогерка отримала сучасну шафу з цікавим акцентом, яка точно більше не виглядає нудним радянським пережитком, а викликає чимало захоплення.

Підтвердженням тому є реакція на ролик Ксенії. Її відео зібрало понад 13 тисяч вподобань та кілька сотень коментарів.

"Чудово вийшло, позитивно", "Яка шикарна ідея зі вставкою. Виглядає дуже гарно", "Розумашка! Дуже круто виглядає!", – писали люди.

Источник материала
loader
loader