У Генштабі розповіли, що відбувається на фронті
У Генштабі розповіли, що відбувається на фронті

У Генштабі розповіли, що відбувається на фронті


Силами оборони уражено пункт управління, шість засобів ППО та одну артилерійську систему російських окупантів.

На фронті протягом минулої доби, 9 жовтня, відбулось 149 бойових зіткнень. Найбільше ворог тиснув на Курахівському напрямку. Про це Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони, завдали чотирнадцять ударів по районах зосередження особового складу й ОВТ противника, уражено пункт управління, шість засобів ППО та одну артилерійську систему.

За даними Генштабу, на Харківському напрямку росіяни чотири рази проводили наступальні дії в районі Тихого та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку ворог атакував 17 разів в районах Кучерівки, Петропавлівки, Степової Новоселівки, Вишневого, Новоосинового, Зеленого Гаю та Кругляківки.

На Лиманському напрямку зупинено 18 атак росіян. Зусилля загарбники концентрували в районах населених пунктів Греківка, Андріївка, Макіївка, Невське, Катеринівка та Торське.

На Краматорському напрямку ворог шість разів намагався просунутись поблизу Міньківки, Часового Яру, Олександро-Шультиного, Білої Гори та Ступочок.

На Торецькому напрямку ворог дев’ять разів намагався просунутися вперед у районах Торецька, Неліпівки, Щербинівки та Диліївки.

На Покровському напрямку відбулось 25 атак. Основні зусилля росіяни зосереджували в районах Селидового.

На Курахівському напрямку ворог 31 раз намагався прорвати українські оборонні рубежі в районах Гірника, Новоселидівки, Курахівки, Цукуриного, Гострого, Георгіївки, Костянтинівки, Катеринівки та Антонівки.

На Времівському напрямку відбито п’ять атак в районі Богоявленки.

На Придніпровському напрямку росіяни здійснили чотири марні спроби захопити позиції ЗСУ.

Нагадаємо, українські військові за добу знищили 1080 російських окупантів. З початку вторгнення в Україну втрати РФ склали близько 665200 бійців.



Источник материала
loader