Як безкоштовно надіслати СМС через інтернет: 4 найкращі сервіси
Як безкоштовно надіслати СМС через інтернет: 4 найкращі сервіси

Як безкоштовно надіслати СМС через інтернет: 4 найкращі сервіси

Надсилання текстових повідомлень - це не тільки зручний спосіб спілкування з друзями та близькими, а й чудовий варіант швидкої розсилки коротких інформаційних повідомлень. Сьогодні ми розповімо, за допомогою яких сервісів швидко і зручно здійснювати масову розсилку СМС безкоштовно через мережу Інтернет.

Так, текстові повідомлення можна відправляти не тільки за допомогою смартфона, а можна скористатися спеціальними веб-сервісами. Багато веб-сторінок надають тільки платні послуги, але ми підібрали для вас такі, які підтримують як платні, так і безкоштовні послуги обміну повідомленнями в Інтернеті, або ж тільки безкоштовні. На деяких сайтах для створення облікового запису потрібна реєстрація, на інших - здійснити розсилку можна навіть без реєстрації.

Переваги сервісів розсилки

Такі веб-сервіси для розсилки текстових повідомлень мають низку переваг:

1. Таргетована розсилка

Сервіси формують «портрет» вашого клієнта на підставі отриманих даних і загальних підстав. Цей «портрет» допомагає впорядкувати розсилку за такими характеристиками, як геолокація, рівень доходу, потреби тощо.

2. СМС-шлюз

Ця технологія дає змогу отримати вашому клієнту повідомлення навіть без його доступу до мережі Інтернет. Ви можете розсилати СМС рекламного або технічного характеру, системні сповіщення, повідомлення для підтвердження реєстрації або певного статусу, повідомлення з CRM-програми або системи.

3. Переадресація

Ви можете встановити переадресацію, і ваша електронна пошта надходитиме як повідомлення на мобільний.

4. Зручний інтерфейс

Ви можете працювати на звичному вам веб-інтерфейсі постійно. До того ж, будь-якому мобільному оператору ви зможете надсилати повідомлення через один і той самий сервіс.

5. Структурованість і деталізація

Спеціалізовані сайти, що підтримують веб-розсилку СМС, нерідко пропонують користувачеві завантажити софт для ПК, який, зі свого боку, дає змогу чітко структурувати адресну книгу одержувачів ваших повідомлень, надає можливість масового, так званого, пакетного надсилання, формує звіт про доставлення повідомлення адресату та, крім того, може оновлювати інформацію по кожному користувачеві, якому здійснює розсилку. Наприклад, можна створити деталізацію про баланс на рахунку користувача, звіт про використання будь-якого продукту тощо.

Ви зможете розмістити і впорядкувати папки з повідомленнями на робочому столі, а це набагато зручніше, ніж папки в мобільному гаджеті з невеликим екраном.

6. Відсутність абонентської плати

Вам не потрібно буде платити мобільному оператору гігантську абонентську плату за величезну кількість відправлених СМС. Багато сервісів безкоштовні, а навіть якщо і беруть плату, то за фактом розсилки, а не передоплату, як це роблять мобільні оператори.

Давайте розглянемо кілька сервісів розсилки СМС детальніше.

1. Afreesms

Цей сервіс дасть змогу розсилати міжнародні повідомлення по всьому світу і при цьому навіть без реєстрації. Безпека роботи забезпечується перевіркою за допомогою капчі. Сервіс не тільки дає змогу здійснювати розсилку СМС з ПК на мобільні телефони, а й блокує небажані розсилки та спам на вашу адресу.

Сервіс підтримує набір декількох мов і систему символів. Налаштувати розсилку по країні можна за допомогою введення коду мобільного оператора, прив'язаного до певної країни. Сервіс перевіряє номер телефону на працездатність і реєстрацію в мережі перед тим, як надіслати на нього СМС, тобто розсилка здійснюватиметься виключно реальним людям.

Кількість безкоштовних повідомлень не обмежена. Працює на iOS, Android, Windows і macOS. Обмеження в 160 символів на одне повідомлення. Сайт не нав'язує жодних комерційних послуг, не пропонує укласти договір, хіба що прийняти куки. Доступний 24 години.

2. WiFi Text

СМС-розсилку можна почати миттєво, щойно потрапляєте на сайт. Не потрібна реєстрація або створення облікового запису. Ви можете налаштувати відповіді користувачів і навіть вибрати кращий особисто для вас спосіб отримання цих відповідей. При цьому спам і небажана розсилка на вашу адресу, як і попереднім сервісом, цим також буде заблокована.

Розсилка та отримання відповідей на розсилку відбуваються практично миттєво. Можна інтегрувати розсилку в особистий веб-сайт або соціальну мережу. Сервіс має можливість генерувати HTML-коди для безпечного надсилання текстових повідомлень. Підтримується на iOS, Android і Windows. Обмеження в 120 символів на одне повідомлення. Так, ліміт символів дещо нижчий за звичний ліміт, зате можна надсилати навіть анонімні повідомлення. Доступний по всьому світу 24 години.

3. SimpleTexting

Цей сервіс зручний для розсилки міжнародних повідомлень. Пропонує безкоштовну 14-денну пробну версію, потім вартість маркетингової розсилки становитиме від 39 доларів на місяць.

Потрібно створити особистий кабінет із наданням таких відомостей: ім'я користувача, пароль, адреса електронної пошти, офіційне ім'я, стать, місто, країна і дата народження.

В особистому кабінеті ви зможете створити зручну структуровану книгу контактів, а також зберігати відправлені й отримані текстові повідомлення, що вкрай зручно, якщо вам знадобиться повернутися до розісланої інформації або промоніторити відповіді для подальшої роботи. Сервіс успішно інтегрується в особистий веб-сайт користувача і доступний для розсилки в більш ніж 25 країн світу 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Кількість повідомлень не обмежена. Обмеження в 130 символів на одне повідомлення. Працює на iOS, Android, Windows і macOS.

4. Аlphasms

Нарешті, ще один сервіс - провідна компанія на українському ринку СМС-послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Цей веб-сервіс являє собою розширений функціонал для розсилки повідомлень будь-якому мобільному оператору в межах країни, а також для міжнародної розсилки.

Сервіс дає змогу створити зручний особистий кабінет, де пропонує налаштувати такі види розсилки: СМС у межах країни, міжнародну розсилку, відправлення голосових повідомлень, розсилку на Viber, WhatsApp та інші месенджери, автообдзвін роботом і верифікацію за допомогою дзвінка.

Цей сервіс може гарантувати вам безпеку і збереження ваших особистих даних, дасть змогу налаштувати СМС-нагадування, сповіщення, оповіщення та багато іншого для вашого бізнесу. Використовуватися він може для будь-якої галузі: туризм, б'юті-індустрія, в промисловості або фінансовій сфері, для логістичних, освітніх або медичних цілей. Може активно використовуватися в туризмі, спорті, ресторанному бізнесі, а також для роботи інтернет-магазинів або торгових майданчиків.

Крім того, сервіс надає комплексні рішення для різних мов програмування для інтеграції модулів програми у ваші проєкти. СМС-розсилка здійснюється з високою швидкістю, ви отримуєте детальний звіт, доставка протягом доби. Правильно налаштована розсилка - це дієвий інструмент, що формує лояльність споживача до іміджу фірми та її товарів.

Отже, скориставшись одним із сервісів із нашого огляду, ви зможете використовувати ці служби масового надсилання текстових повідомлень для безоплатного надсилання не тільки СМС, а й ММС, аудіофайлів, відео та багато чого іншого. Для використання цих веб-додатків вам не потрібна окрема SIM-карта, і ви зможете отримати до них доступ як з мобільного телефону, так і через браузер на ПК або ж за допомогою спеціально завантаженої програми.

Як показує досвід, СМС-розсилка - це найбільш перспективний і доступний вид реклами в наш час. Це серйозний підхід до процвітання і розвитку бізнесу, щоб успішно вивести його на новий рівень.

Источник материала
loader