Глава Чечні оголосив кровну помсту депутатам Держдуми та члену Радфеду РФ
Глава Чечні оголосив кровну помсту депутатам Держдуми та члену Радфеду РФ

Глава Чечні оголосив кровну помсту депутатам Держдуми та члену Радфеду РФ

Рамзан Кадиров вперше прокоментував перестрілку біля офісу компанії Wildberries у центрі Москви 18 вересня. Тоді загинули двоє людей і ще семеро були поранені.

У Росії глава Чечні Рамзан Кадиров оголосив кровну помсту олігарху, члену Ради Федерації Сулейману Керімова, а також депутатам Держдуми Бекхану Барахоеву та Різвану Курбанову, якщо ті не доведуть, що не планували замах на нього. Про це Кадиров заявив під час наради з представниками силового блоку у середу, 9 жовтня.

Кадиров вперше прокоментував перестрілку біля офісу компанії Wildberries у центрі Москви 18 вересня. Тоді загинули двоє людей і ще семеро були поранені. Після цього в мережі начебто розпочалася кампанія з цькування “кадирівців”.

За словами Кадирова, через звичайну “бізнес ситуацію” його “замовили” – Сулейман Керімов, Бекхан Барахоєв та Різван Курбанов. Глава Чечні начебто має свідків замовлення і навіть знає суму. І тепер Кадиров оголошує їм кровну помсту, якщо вони не доведуть протилежне.

“Це бізнес-ситуація. Барахоєв Бекхан, Карімов Суліман і Курбанов Різван – великі бізнесмени. Мало того, що вони намагаються відібрати бізнес у цієї жінки (йдеться про Тетяну Бакальчук, яка, навпаки, назвала перестрілку біля офісу компанії “спробою рейдерського захоплення”) так ще й намагалися замовити моє вбивство. Я про це мовчав. Але зараз я офіційно заявляю, що оголошую кровну помсту Барахоеву, Каримову та Курбанову, якщо вони не доведуть мені свою непричетність до цього. Чому? Тому що я – кавказець, я – чеченець. Я завжди повертаю своє додому. Є свідки, і є люди, у яких вони мене замовляли, говорячи “за скільки ви можете прийняти замовлення””, – заявив Кадиров.

У Росії глава Чечні Рамзан Кадиров оголосив кровну помсту олігарху, члену Ради Федерації Сулейману Керімова, а також депутатам Держдуми Бекхану Барахоеву та Різвану Курбанову, якщо ті не доведуть, що не планували замах на нього.

— Наша Радa (@NashaRada5)

Раніше стало відомо, що “права рука” Кадирова подав у відставку. Магомед Даудов ще з 2015 року обіймав посаду спікера парламенту, а також виконував різні “доручення” глави Чечні.





Теги по теме
Россия
Источник материала
loader
loader