Після розлучення з Беном Аффлеком: Дженніфер Лопес заговорила про особисте життя
Після розлучення з Беном Аффлеком: Дженніфер Лопес заговорила про особисте життя

Після розлучення з Беном Аффлеком: Дженніфер Лопес заговорила про особисте життя

Дженніфер Лопес вважає, що потрібно шукати щастя у собі, а не в інших людях. Крім того, співачка дала зрозуміти, чи перебуває у стосунках після розлучення з чоловіком, йдеться в інтерв'ю журналу Interview.

Під час розмови Лопес зізналася, що наразі нікого не шукає. Дженніфер поділилася, що хоче повністю полюбити себе та віднайти спокій, а романтичні стосунки ніяк її не визначають.

Ти маєш бути здоровим. Ти маєш бути повноцінним, якщо хочеш досягти чогось більшого. Ти маєш бути хорошим сам по собі. Я думала, що навчилася цього, але ні. А потім, цього літа, мені довелося сказати: "Мені потрібно піти й побути на самоті. Я хочу довести собі, що можу це зробити",
– висловилася Дженніфер Лопес.

Джей Ло зазначила, що це було дуже важко, самотньо, незнайомо і страшно. Прийшло відчуття відчаю. Однак співачка вважає, що люди можуть відчувати щастя та радість й наодинці.

Лопес також поділилася, що не потрібно бути ідеальними, аби вас любили.

Ось що я зрозуміла про кохання – що це безпечна річ. Ти змушуєш мене почуватися у безпеці, і коли я не досягаю слави, ти розумієш мене і допомагаєш ставати кращою. Тому що ти маєш свої межі, а я маю свої межі,
– розповіла Джей Ло.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучилися після двох років шлюбу. Документи співачка подала 20 серпня, однак зазначалося, що вони розійшлися ще у квітні цього року. Чутки про розірвання зіркового шлюбу ходили давно. Зокрема після того, як на захід Met Gala співачка прийшла без чоловіка.

Источник материала
loader
loader