Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії
Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії

Збірна України продовжує виступи в Лізі націй-2024/25, де наступним суперником команди Сергія Реброва стане Грузія 11 жовтня.

Нагадаємо, що "синьо-жовті" виступають у групі B1, де їхніми опонентами є також Албанія та Чехія.

Ми традиційно пропонуємо вам пофантазувати та обрати майбутній стартовий склад і звірити ваш варіант із вибором редакції Football.ua.


СКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ


Воротарі: Георгій Бущан (Динамо Київ), Анатолій Трубін (Бенфіка Лісабон, Португалія), Дмитро Різник (Шахтар Донецьк).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі — Шахтар Донецьк), Олександр Тимчик (Динамо Київ), Богдан Михайліченко (Полісся Житомир), Ілля Забарний (Борнмут, Англія), Максим Таловєров (ЛАСК Лінц, Австрія), Олександр Сваток (Остін, США).

Півзахисники: Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Владислав Кабаєв (усі — Динамо Київ), Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Дмитро Криськів, Олександр Зубков (усі — Шахтар Донецьк), Олексій Гуцуляк, Олександр Назаренко (обидва — Полісся Житомир), Іван Калюжний (Олександрія), Михайло Мудрик (Челсі Лондон, Англія).

Нападники: Артем Довбик (Рома Рим, Італія), Роман Яремчук (Олімпіакос Пірей, Греція), Владислав Ванат (Динамо Київ).

Резервний список

Артем Бондаренко, Данило Сікан (обидва — Шахтар Донецьк), Олександр Мартинюк (Олександрія).



Збірна повертається! Голосуй за Лева матчу на сайті levmatchu.uaf.ua під час гри разом з брендом "Львівське".

Кожен вболівальник може зробити свій вибір за найкращого гравця!

Мільйони УКРАЇНЦІВ – ОДНА команда!



Будемо відштовхуватися від того, що збірна України знову зіграє за традиційною схемою 4-3-3.


ВОРОТАР


Оскільки Андрій Лунін, на жаль, не зміг бути присутнім у таборі національної команди в жовтні, тренерський штаб довикликав із резервного списку Дмитра Різника з донецького Шахтаря.

Однак найочевиднішим варіантом на позицію голкіпера збірної все одно є Анатолій Трубін. За представником лісабонської Бенфіки був вересневий міжнародний цикл, і хоча він був провальним для команди, до воротаря претензій ніхто не висував.

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 1

За час поміж цими павзами Анатолій провів п’ять матчів, у тому числі — 4:0 проти мадридського Атлетіко в Лізі чемпіонів УЄФА, у кожному його команда перемагала, пропустивши загалом три голи.

Вибір Football.ua: Анатолій Трубін

 

ПРАВИЙ ЗАХИСНИК


На цю позицію претендують три футболісти: Юхим Конопля, Олександр Тимчик, Богдан Михайліченко.

І хоча збірній треба буде багато працювати на атаку, про захист проти Грузії забувати теж не доведеться. Саме тому Конопля за рахунок балансу може вибороти для себе місце в стартовому складі, тоді як за ходом гри Тимчик із легкістю може його замінити. Варіант із Михайліченком знадобиться, якщо, не дай Боже, станеться щось із представниками Шахтаря та Динамо.

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 2

Вибір Football.ua: Юхим Конопля

 

ЦЕНТРАЛЬНІ ЗАХИСНИКИ


На цю позицію є одразу п'ять виконавців: Валерій Бондар, Ілля Забарний, Микола Матвієнко, Максим Таловєров, Олександр Сваток.

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 3

Загалом, вибір без вибору. Основний центральний захисник Борнмута — узагалі ледь не головна надія нашої команди на наступні декілька років, а Матвієнко вже встиг зарекомендувати себе, як його стабільний партнер у зоні.

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 4

Вибір Football.ua: Ілля Забарній та Микола Матвієнко

 

ЛІВИЙ ЗАХИСНИК


На позицію лівого захисника претендують Микола Матвієнко та Богдан Михайліченко.

Добре, вибір без вибору, після чергової травми Віталія Миколенко, у нас саме в цьому амплуа.

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 5

Вибір Football.ua: Богдан Михайліченко

 

ОПОРНИЙ ПІВЗАХИСНИК


На позицію опорного півзахисника у Сергія Реброва є три варіанти: Іван Калюжний, Дмитро Криськів та Тарас Степаненко. Сергій Сидорчук не потрапив у заявку.

Травма ребер у Володимира Бражка та відсутність виклику для Сергія Сидорчука достатньо красномовно свідчать нам про те, що опцій у тренерського штабу фактично не лишилось.

І судячи з того, яку увагу приділяють цьому питанню, ми таки побачимо дебют представника Олександрії за "синьо-жовтих", бо наддосвідченому Тарасу Степаненку вже відверто дошкуляють травми, а "погратись у Пушича" та спробувати трьох легких центральний півзахисників Сергій Ребров точно не виявить бажання.

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 6

Вибір Football.ua: Іван Калюжний

 

ЦЕНТРАЛЬНІ ПІВЗАХИСНИКИ


У центрі поля у Сергія Реброва є чотири варіанти: Микола Шапаренко, Георгій Судаков, Віталій Буяльський, Дмитро Криськів

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 7

Несподіванок очікувати не доводиться й тут. Зінченко та Маліновський поза заявкою через травми, для Буяльського місця в тактичному малюнку й у цій команді немає, а Криськіва ще недостатньо награли, аби кидати в бій у настільки відповідальний момент.

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 8

Вибір Football.ua: Микола Шапаренко та Георгій Судаков

 

ПРАВИЙ ВІНГЕР


Тут є два варіанти: Олексій Гуцуляк, Олександр Назаренко, Олександр Зубков.

Циганков отримав пошкодження, ситуація з не викликом/довикликом і в підсумку відсутністю Ярмоленка вже починає бути схожою на футбольний мем, а тим часом плече готово підставити житомирське Полісся. Ще й Імад Ашур трохи пограв у свої "mind-games", і в останньому матчі проти Ворскли (2:1) активно використовував найкращого, станом на зараз, бомбардира УПЛ Олександра Назаренка праворуч в атаці, звідки він і віддав свій черговий асист. А є ж ще й його одноклубник Олексій Гуцуляк у заявці! Тож позиції Зубкова, який тільки набирає оберти останній місяць, виглядають ніяково.

Допоможи Реброву обрати склад збірної України на матч проти Грузії - Фото 9

Вибір Football.ua: Олексій Гуцуляк

 

ЛІВИЙ ВІНГЕР


На цій позиції у Реброва є три варіанти: Владислав Кабаєв, Михайло Мудрик, Олександр Назаренко.

Під час вибору гравця для цієї позиції Ребров може відчувати себе доволі вільно. Тут і працьовитий Кабаєв на всі випадки життя, і надрезультативний Назаренко, але без досвіду гри на міжнародному рівні, а також завжди гостроатакувальний Михайло Мудрик. І оскільки захист Грузії є далеко не найбільш надійною ланкою в світі футболу, то тут можна й ризикувати з вибором.

Вибір Football.ua: Олександр Назаренко

 

ФОРВАРД


На жовтневому зборі у Реброва є три варіанти: Артем Довбик, Роман Яремчук, Владислав Ванат.

Нападник Роми пропускав вересневий цикл, і, як бачимо, устиг за цей час більше інтегруватись у новий колектив. Довбик нині перебуває в забивній формі, тоді як його конкуренти, м’яко кажучи, не вражають. Яремчук за цей час провів за Олімпіакос трохи більше за 100 хвилин у трьох матчах без голів, тоді як Ванат грав майже в чотири рази більше, але з тим самим доробком. Якось не вражає.

На відміну від потенційного "вовчого тризубу" на вістрі нашої атаки. Такого ще не було.

Вибір Football.ua: Артем Довбик

 

КОМАНДА НА МАТЧ ПРОТИ ГРУЗІЇ ВІД FOOTBALL.UA


 

Саме таким вийшов наш склад на майбутній матч проти збірної Грузії. Сподіваємося, що "синьо-жовті" реабілітуються за невдачі під час вересневого циклу!

Дізнаємося рішення Сергія Реброва та його тренерського штабу вже зовсім скоро... Бажаємо нашим хлопцям успіхів та удачі!

Источник материала
loader