У Брянській області в повітря злетів склад ГРАУ – соцмережі
У Брянській області в повітря злетів склад ГРАУ – соцмережі

У Брянській області в повітря злетів склад ГРАУ – соцмережі

Як повідомляють пабліки та регіональні Telegram-канали Брянської області, сьогодні вночі безпілотники атакували 67 склад Грау на территорії Росії у місті Карачев. Повідомляється про вибухи, а місцеві жителі завантажують в мережу відео- та фотопідтвердження.

Місцеві канали та користувачі повідомляють, що склад був атакований дванадцяться безпілотниками саморобного типу. Також губернатор Брянської області запевнив, що всі цілі збила система ППО, проте, як видно на відео, пожежа на складі вирує достатньо серйозна.

💥Арсенал ГРАУ під містом Карачев Брянської області злетів у повітря

Увага! У відео використовується типична оркська мова pic.twitter.com/Wrukwbhyyl

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 9, 2024

Поки немає офіційної інформації та підтвердження про успішну атаку безпілотників.

Склад ГРАУ (Головного розрахункового управління) в Росії – це спеціалізовані склади, де зберігаються боєприпаси, військові матеріали та техніка. Вони грають важливу роль у забезпеченні армії необхідними ресурсами.

З початку війни з Україною українські дрони активно знищують склади ГРАУ, завдаючи ударів по критичних об'єктах. Ці дії спрямовані на зменшення військових можливостей Росії, що призводить до значних втрат у боєприпасах та техніці.

До слова, в ніч на 1 вересня один із безпілотників атакував місто Кашира у Московські області. Місцеві жителі стверджують, що атаковано Каширську районну електростанцію. Також у Москві після атаки дронів виниклапожежа на нафтопереробному заводі. Російська сторона стверджує, що падіння збитого дрона призвело до займання і пошкодило окреме технічне приміщення Московського НПЗ.

Источник материала
loader
loader