Ці смажені пиріжки ви пам'ятаєте з дитинства: увесь секрет – в тісті
Ці смажені пиріжки ви пам'ятаєте з дитинства: увесь секрет – в тісті

Ці смажені пиріжки ви пам'ятаєте з дитинства: увесь секрет – в тісті

Головний секрет смажених пиріжків – вдале тісто. З цим рецептом результат буде ідеальним, а улюблена начинка гарантує максимальну насолоду, розповідає портал "На пенсії".

Рецепт ідеальних смажених пиріжків

Час: 2 години

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 150 грамів картоплі;
– 300 мілілітрів картопляного відвару;
– 500 грамів борошна;
– 1 чайна ложка дріжджів;
– 1 чайна ложка солі;
– 2 чайні ложки цукру;
– 3 – 4 столові ложки олії;
– улюблена начинка.

Приготування:

  1. Охолоджуємо відвар до кімнатної температури.
  2. Додаємо до нього дріжджі, цукор і 2 – 3 столові ложки борошна. Розмішуємо та залишаємо на 15 – 20 хвилин у теплому місці.
  3. Додаємо в опару сіль, картопляне пюре, олію та просіяне борошно. Замішуємо тісто.
  4. Накриваємо тісто рушником та даємо йому підходити 1 годину в теплому місці.
  5. Розділяємо тісто на рівні частини та формуємо пиріжки. Додаємо улюблену начинку: картоплю з цибулею, тушковану капусту, яйце із зеленню тощо.
  6. Смажимо в достатній кількості олії до золотистого кольору. Особливе картопляне тісто не вбиратиме багато олії.

Смачного!

Ця страва – королева осені: готуємо апетитні мафіниз гарбузом.

Источник материала
loader
loader