Toyota показала водневі павербанки для зарядки електрокарів
Toyota показала водневі павербанки для зарядки електрокарів

Toyota показала водневі павербанки для зарядки електрокарів

На спеціальному заході в Японії, що відбудеться наприкінці цього місяця, Toyota має намір показати портативні водневі картриджі. Їх можна буде використовувати для заряджання електромобілів та різних побутових приладів.

Ці водневі контейнери можна використовувати як гігантські батареї типу АА. Їм під силу зарядити не лише побутові електричні прилади, а й електромобілі у разі потреби. Який саме запас ходу вони можуть забезпечити у Toyota не назвали, але заявили, що заміна такого пауербанку потребує кілька хвилин. Тому завжди можна продовжити пробіг свого електромобіля ще, головне мати потрібний запас цих портативних картриджів.

Toyota показала водневі павербанки для зарядки електрокарів - Фото 1

У компанії зазначили, що водневі картриджі матимуть і низку інших застосувань. Наприклад, таких як живлення портативних печей для приготування їжі. Для цього Toyota об’єднала зусилля з маркою Rinnai Corporation та розробила плиту, що працює на водні.

Ще на заході Toyota покаже систему зберігання енергії Sweep. Вона використовує батареї, які відслужили свій термін та вилучені з електромобілів. Їм продовжують життя та використовують повторно, як стабілізатори енергії, поєднуючи із сонячними панелями та іншими відновлюваними системами генерації енергії. Більше інформації стане відомо після показу новинок.

Toyota показала водневі павербанки для зарядки електрокарів - Фото 2

Теги по теме
электромобили
Источник материала
loader
loader