Представлений Rolls-Royce Ghost Series II 2025
Представлений Rolls-Royce Ghost Series II 2025

Представлений Rolls-Royce Ghost Series II 2025

Rolls-Royce представила Rolls-Royce Ghost Series II 2025 модельного року. Автомобіль оснащений оновленими фарами та задніми ліхтарями, передня частина виглядає інакше. Насправді автомобіль є оновленою версією Ghost другого покоління 2021 модельного року зі злегка зміненим дизайном, яскравішим інтер’єром і великою кількістю можливостей налаштування.

Фари стали тоншими, а нові задні ліхтарі натхненні моделлю Phantom. Ghost також отримав два нові дизайни 22-дюймових колісних дисків із дев’ятьма спицями. Rolls-Royce підготував для автомобіля новий колір Mystic Blue, в якому використовуються частинки скла та слюди для створення глянсового ефекту сонячного світла, що відбивається в морі, віддаючи шану прототипу Phantom II Continental 1929 року. Останній був власним автомобілем засновника Rolls-Royce Генрі Ройса і був однією з перших моделей, що використовували перламутрову фарбу.

Усередині Ghost оснащений новітньою інформаційно-розважальною системою Spirit. Можливості індивідуального налаштування дозволяють власникам вибирати колір цифрових датчиків, що відповідає кольорам інтер’єру та екстер’єру автомобіля. На приладовій панелі розташований аналоговий годинник та оздоблення Phantom з нержавіючої сталі з підсвічуванням.

Пасажири можуть під’єднати два пристрої до заднього екрана для незалежного відтворення контенту. Задній екран оснащений новим інтерфейсом для управління розвагами, функціями вентиляції/обігріву/масажу сидінь. Крім того, автомобіль оснащений аудіосистемою із 18 динаміками потужністю до 1400 Вт.

В автомобілі представлений новий шпон деревини з відкритими порами під назвою Grey Stained Ash, який містить найдрібніші металеві частинки для створення блискучого ефекту, а також нова тканина Bamboo Brontosaurus Double Twill, яка є в бузковому кольорі.

Ghost також пропонує дизайн інтер’єру під назвою Placed Perforation, в якому на сидіннях використовується 107 000 перфорацій, що імітують форму хмар над штаб-квартирою Rolls-Royce у Гудвуді. В автомобілі використовується двигун V12 з подвійним турбонаддувом, максимальна потужність якого складає 571 к.с.

Источник материала
loader
loader