Чому близький мир може обернутися новими викликами для України?
Чому близький мир може обернутися новими викликами для України?

Чому близький мир може обернутися новими викликами для України?

Цю хвилю здіймають агенти російського впливу й обтяжені ілюзорним мисленням особи.

За словом «мир» у нинішніх обставинах криються наступні неминучі наслідки для України, які ми відчуємо одразу:

  1. Втративши відчуття загрози війни, українці заглиблюються у безпечність і внутрішні політичні чвари (згадайте 2016 рік і далі).
  2. Неминучі вибори зводяться до звинувачення одне одного в тому, хто винен у початку повномасштабної війни. У день голосування усі будуть звинувачувати кого завгодно, тільки не Росію. Це все звалюється на голови простих людей, які вийдуть з виборчих дільниць з ненавистю не до Росії, а одне до одного.
  3. Різко скорочуються постачання західної зброї та прямі західні вливання у бюджет України.
  4. Ми не знаємо як швидко відновиться інфраструктура, промисловість і відбудеться розмінування. Війна вже спричинила техногенні та природні катастрофи. Їх може стати більше.
  5. Відбувається істотна або повна демобілізація військових, відкриваються кордони. Починається потужна хвиля еміграції молодих і придатних до служби. У структурі населення держави зростає питома вага пенсіонерів. До них додається велика кількість скалічених війною людей. Усе це з відповідними наслідками для економіки і ще більшим соціальним навантаженням на працюючих.
  6. Росія розширює ІПСО на нашій території, розправляють плечі її агенти публічного впливу і вимагають безмежної свободи слова. Під іншими вивісками відновлює роботу медведчуківський медіахолдинг, який нонстоп вливає у голови телеглядачів потоки російської пропаганди.
  7. Росія тримає у напрузі лінію розмежування, тривають постійні провокації. Щодня є поранені і загиблі.
  8. Військовий авангард відчуває себе зрадженим з усіх сторін. Мовчати і бездіяти він точно не буде. Ситуація вимагатиме його політичного втручання.

Це далеко не усі наслідки «просто припинити війну» за сьогоднішніх обставин. Чи є простий вихід із ситуації. Ні, немає. Щоб не зруйнуватися зсередини, нам доведеться боротися до поразки ворога у цій війні. Щоб не страждали ми, постраждати має він. Іншого не дано.

Крах Імперії Зла виглядає значно реалістичнішим, аніж це здається на перший погляд.

Тримаймося купи! Шана кожному і кожній, хто не втомився і продовжує наближати перемогу.

Як писав наш класик: лупайте цю скалу, бо вам призначено скалу розбить.

Источник материала
loader