Понад 600 дітей живуть під обстрілами на сході
Понад 600 дітей живуть під обстрілами на сході

Понад 600 дітей живуть під обстрілами на сході


Евакуація в Донецькій області не припиняється з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

У населених пунктах, які входять до зони активних бойових дій на Донеччині, наразі ще знаходяться 616 дітей. Про це у середу, 9 жовтня, повідомив очільник відділу оперативно-чергової служби, зв’язку, оповіщення та інформування населення департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОВА Дмитро Петлін,  Укрінформ.

Він уточнив, що в населених пунктах, які входять до зони активних бойових дій, зараз перебувають 43 409 людей.

“На Донеччині налічується 18 громад, у яких розташовані населені пункти, що входять до зони активних бойових дій. Це Бахмутська, Соледарська, Сіверська, Часовоярська, Званівська, Торецька. У Краматорському районі – Іллінівська, Костянтинівська, Лиманська. У Покровському – Гродівська, Курахівська, Мар’їнська, Мирноградська, Новгродівська, Очеретинська, Селидівська. У Волноваському районі – Вугледарська та Новоселківська громади”, – проінформував він. 

Водночас Петлін наголосив, що евакуація в регіоні не припиняється з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Через безпекову ситуацію ухвалено рішення про примусову евакуацію дітей з їхніми родинами із низки населених пунктів Сумщини. 

У Торецьку Донецької області, на територію якого змогли ввійти російські загарбники, знаходиться понад тисячу мирних жителів, які не захотіли покинути місто.



Теги по теме
Дети Донецкая область эвакуация
Источник материала
loader
loader